Den sentrale midtbanen til Manchester United er bare ett av flere samtaleemner rundt klubben i disse dager.

Duoen med Fred og Scott McTominay sto bak det avgjørende målet da Aston Villa ble slått 1-0 i FA-cupens tredje runde, men flere mener at det trengs forsterkninger i midtbaneleddet dersom rødtrøyene skal ta ytterligere steg.

The Athletic-journalist Laurie Whitwell har nylig uttalt at United-manager Ralf Rangnick ønsker seg en ny midtbanespiller i januarvinduet og en av dem som blir koblet til klubben er Borussia Mönchengladbach-spiller Denis Zakaria.

Rangnick skal være være tilhenger av sveitseren, og nylig meldte Patrick Berger fra tyske Sport1 at det har vært positive samtaler mellom United-manageren, Matt Judge og spillerens agenter, og at en overgang allerede i januar skal være aktuelt.

Les også: Evra forteller hvorfor han holdt den rystende hendelsen skjult for politiet i en årrekke: - Følte meg som en feiging

- Et stort potensial

Viaplay-kommentator Eivind Bisgaard Sundet, som følger den tyske ligaen svært tett, sier følgende om Zakaria:

- Han er en løpssterk midtbanespiller som dekker mye rom. En veldig god allround-spiller, som tidligere ble sett på som et stort talent, men som kanskje ikke har innfridd helt de siste to sesongene. Han har et veldig stort potensial og er en spiller man ser for seg kan spille for de aller største klubbene i verden, egentlig, sier Bisgaard Sundet til Nettavisen.

- Han har veldig mange kvaliteter som en trener har bruk for. Både boks-til-boks, at han er god til å komme i motstanderens boks, samt god til å forsvare og vinne ball. Han er ganske stor, så han fungerer som stopper og, fortsetter han.

Dersom Bisgaard Sundet skulle valgt midtbanespillere fra den øverste hyllen i Bundesliga, er imidlertid ikke sveitseren den første han ville valgt.

- Over midtbanespillere i Bundesliga er han kanskje inne på topp ti, sier han.

- Han er et stykke unna å levere like jevnt og godt som Leon Goretzka, Joshua Kimmich og Florian Witz. Han er inne på topp ti, men ikke blant de aller beste, sier Bisgaard Sundet, som samtidig påpeker at Mönchengladbach ikke har vært i god form den siste tiden.

Les også: Carragher peker på Klopp etter tannløs forestilling: - Kunne ikke tro det

- Hadde nok ventet

Zakarias kontrakt med den tyske klubben går ut til sommeren og begge parter har uttalt at han ikke kommer til å forlenge.

Ifølge Patrick Berger skal Bundesliga-klubben ønske 6-7 millioner euro dersom de skal selge ham nå.

- Hvis de får ham gratis til sommeren, hadde nok jeg bare ventet, fordi han er ikke en spiller som har vært helt utrolig god. Det er ikke som når de henta Bruno Fernandes, som var i sykt god form, hadde mål og målgivende hele tiden og leverte, sier Bisgaard Sundet.

Les også: Ronaldo med klar beskjed om Uniteds situasjon: - Jeg aksepterer det ikke

Bundesliga-eksperten sammenligner Zakaria med en annen midtbanespiller som skal være godt likt av Rangnick, nemlig Amadou Haidara som holder til i RB Leipzig.

- De er veldig like. Rangnick har tidligere sagt at Haidara er en spiller som han tror kan bli en verdensstjerne. Der er Zakaria også. Han har det potensialet i seg, og har vist det i glimt at han har veldig høyt nivå inne.

- Men jeg tenker at de kanskje ikke er helt klare for de aller største klubbene, med å prestere stabilt uke inn, uke ut, sier Bisgaard Sundet.