*Nettavisen* Sport.

Kolbotn: - Unødvendig

Serieleder Kolbotn så lenge ut til å gå på et sjokktap i kvinnenes cupkvartfinale.

07.08.07 22:15

KOLBOTN-AMAZON 2-1: For én måned siden utraderte Kolbotn sørlendingene med 7-1 på hjemmebane i serien, og de fleste trodde på en klar seier også tirsdag.

Amazon var imidlertid nær ved å detonere en skikkelig cupbombe.

Margunn Haugeness ga bortelaget 1-0-ledelse etter 65 minutter. Kristin Blystad Bjerke utlignet imidlertid for hjemmelaget 14 minutter før slutt, før Trine Rønning ble matchvinner med sin 2-1-scoring i siste minutt.

- Det var unødvendig at det skulle gå mange og nittiminutter før vi avgjorde dette. Hvis du spør de som så kampen, også Amazons trenere, ledere og spillere, så er de helt sikkert enige i at vi var best, dominerte og hadde fryktelig mange målsjanser, sier Kolbotn-trener Trine Lise Andersen til Nettavisen.

- Men det viktigste i fotball er å score mål, og det er to grunner til at vi ikke scorer flere. Vi var ikke smarte og kyniske nok i boks - og Amazon hadde en veldig god keeper, fortsetter hun.

Til slutt bidro to bytter sterkt til snuoperasjonen. Begge Kolbotns målscorere ble nemlig byttet inn i pausen for å bidra til å endre kampens rytme.

- Vi har gode sjanser til å nå finalen nå, sier Andersen om Kolbotns muligheter.

- Men det gjelder alle de fire lagene som er igjen. Asker, Arna-Bjørnar og Røa er også gode nok til å nå finalen. Semifinalen blir som en cupfinale det også, fortsetter hun.

Her ser du TV 2 Sportens klipp fra Kolbotn-Amazon.

Andre resultater: Klepp-Asker 0-1, Arna-Bjørnar-Team Strømmen 2-1, Røa-Medkila 4-1

Her ser du TV 2 Sportens klipp fra Klepp-Asker.

Her ser du TV 2 Sportens klipp fra Røa-Medkila.

Her ser du TV 2 Sportens klipp fra Arna-Bjørnar-Team Strømmen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.