RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kolbotn seiret i europacupen

Sist oppdatert:
Anført av tomålsscorer Tonje Hansen fikk Kolbotn en god start på europacupen i fotball med 4-2 seier over spanske Espanyol tirsdag.

Kolbotn var aldri truet av det spanske laget og ledet komfortabelt 2-0 ved pause etter scoringer av Ingrid Schjelderup og Solveig Gulbrandsen.

Tonje Hansens to mål kom etter pause.

– Jeg er godt fornøyd med at vi vinner. Fram til første redusering hadde vi god kontroll og var klart best, sa Kolbotn-trener Aksel Bergo til NTB.

Torsdag møter laget ukrainske Legend Tsjernigov. Med seier der blir det en ren gruppefinale mot Umeå søndag. De to beste lagene går til kvartfinale i oktober.

– Vi ønsker å ta oss til kvartfinale, aller helst allerede torsdag. Seieren hjalp godt, og nå må vi ta med det vi var gode på i dag inn i kampen, sa Bergo.

Umeå vant med norske Lise Klaveness og June Pedersen på laget (begge som innbyttere) 2-0 over Legend Tsjernigov i Askim. Brasilianerne Marta og Elaine scoret målene.

– Det er greit å starte med seier, men vi burde vunnet med åtte-ni mål, sa Klaveness. Hun skulle egentlig hvile tirsdag, men kom inn da Anne Mäkinen måtte ut med skade. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere