*Nettavisen* Sport.

Kolbotn tilbake i form

Foto: SCANPIX

Kolbotn påførte Arna-Bjørnar sitt første tap for sesongen.

18.06.06 15:24

Kolbotn – Arna-Bjørnar 3-1. I en velspilt kamp i kvinnenes toppserie fikk Kolbotn det trener Aksel Bergo kalte for en formutløsning.

– Dette ligner fjorårets utgave av Kolbotn. Spillerne viste presisjon, entusiasme og aggressivitet. Denne karamellen kan suges på hele helgen, sa Bergo til fotball.no etter kampen.

Arna-Bjørnar holdt følge med Kolbotn i 45 minutter, og utlignet ved Veronica Thunsestveit etter at Ane Stangeland Horpestad hadde gitt vertene ledelsen. Andreomgangen tilhørte dog hjemmelaget.

- Vi hang med i første omgang, forsøkte å stå på og jobbe. I andre omgang falt vi litt av, mente Arna-Bjørnars kaptein, Anne Bugge Paulsen. - Vi var preget av at vi manglet to viktige spillere; Henriette Lund og Ingerid Camilla Fosse Sæthre. Mens Kolbotn har flust av landslagsspillere, til og med noen på benken, blir vi skadelidende når to er ute.

Det tok likevel drøye 25 minutter av andreomgangen før Kolbotn fikk uttelling. Med et nydelig utført frispark fra 17 meters hold sendte Trine Rønning hjemmelaget i føringen, men det var spenning i kampen helt frem til siste minutt, da Tonje Hansen trygget seieren med et hodestøt.

I en annen kamp i Toppserien tok Røa imot Klepp. Hjemmelaget ga seg ikke før det stod 11-4 i protokollen. Røa vant 19-0 i cupen sist, og har med det 30-4 i målforskjell på sine siste to kamper, noe som må sies å være meget imponerende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag