*Nettavisen* Sport.

Kollapset da det gjaldt som mest

Dordi Nordby og Norge ledet med tre poeng over Canada før det siste partiet. Men så kollapset de norske kvinnene da det gjaldt som mest.

24.03.05 14:28

Det ble en høydramatisk kamp for de norske curling-kvinnene i dag. Det var en kamp som bølget fram og tilbake, der Norge tok ledelsen først. Så tok Canada tre raske poeng, og gikk opp til 3-1, før Norge kjempet seg inn i kampen igjen til 3-3.

Så rykket Canada nok en gang fra, før Norge tok et voldsomt jafs i det sjette partiet. Hele fem poeng kapret Norge da, og de fleste trodde seieren skulle gå til Norge. Særlig siden de ledet med tre poeng før det siste partiet.

Men det vant Canada 3-0, etter at Dordi Nordby bommet stygt med sin siste sten, og det måtte et ekstra parti til for å kåre vinneren. Her viste canadenserne seg som de sterkeste, og Norge gikk på et nytt tap i curling-VM.

Tapet betyr med all sannsynlighet at Norge er slått ut av årets VM. Russland har spilt to kamper færre enn Norge, og kan passere om de vinner de resterende oppgjørene sine. De fire beste lagene går videre til semifinale.

Norge har spilt 11 kamper i VM. De har vunnet sju og tapt fire.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag