*Nettavisen* Sport.

Køllen og blondinen

Foto: AP/Scanpix

En britisk 22-åring og Zinedine Zidane satte Tutta i skyggen under Evian Masters.

22.07.10 22:39

Norges beste kvinnelige golfer, Suzann Pettersen, er i aksjon under Evian Masters i Frankrike denne helgen, og åpningsrunden torsdag ble unnagjort på 69 slag - tre under par.

Oslo-jenta vartet opp med fire birdier i løpet av de 18 hullene, mens en bogey gjorde sitt til at Tutta ligger bak teten.

Se Tuttas scorecard her!

Pettersen ligger på en delt 13.-plass, og er tre slag bak ledertrioen. Morgan Pressel (USA), Melissa Reid (England) og Sun-Ju Ahn (Sør-Korea) gikk alle førsterunden på seks under.

Stjerneskudd fra England
22 år gamle Reid spiller til daglig på Europa-touren, men er nå i ferd med å gi storkanonen konkurranse. Den britiske jenta gikk hullene på 66 slag, og vartet opp med åtte birdier.

- Det er utrolig å få spille sammen med stjernene. Jeg får ikke den sjansen ofte, så det er fint å finne ut at jeg kan matche dem, sier 22-åringen fra Derby til nyhetsbyrået AFP.

Reid vant sin første profesjonelle turnering - Turkish Ladies Open - tilbake i mai 2010. Evian Masters er et samarbeid mellom LPGA og Europa-touren. Derfor hun har fått sjansen der.

Se komplett resultatliste her!

Zidane på plass
Fotballegenden Zinedine Zidane skal også svinge kølla under Evian Masters, og unge Reid innrømmer lett at hun er en stor fan av den tidligere Real Madrid-stjernen - selv om hun er brite.

- Etter golf er det fotball som gjelder for meg. Det vil bli en fantastisk opplevelse å få spille på samme bane som Zidane. Det kommer til å bli en dag jeg alltid vil huske, sier hun.

Evian Masters spilles over fire runder og avsluttes 25. juli.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.