RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Kölns Peszko kastet på glattcelle

Sist oppdatert:
Trener Ståle Solbakken leder tilsynelatende en uregjerlig gjeng med spillere.

Köln (NTB-DPA): Midtbanemannen Slawomir Peszko måtte overnatte på glattcelle etter 1-1-kampen mot Werder Bremen lørdag.

- Vi kan bekrefte at Slawomir Peszko ble tatt i midlertidig forvaring, uttalte Kölns pressetalsmann Tobias Schmidt til DPA søndag. Han bekreftet samtidig at polakken hadde inntatt alkohol før han ble tatt i politiets varetekt.

Köln skal umiddelbart ha reagert ved å bøtelegge spilleren med et ukjent beløp. Samtidig må spilleren gjennom en annen type trening og er utelukket til tirsdagens bortekamp mot Mainz.

- Han er definitivt ikke med i troppen, sa Schmidt.

Klubben ville ikke kommentere saken ytterligere søndag formiddag. Men Schmidt kunne avsløre at både Solbakken og klubbpresident Claus Horstmann hadde krevd en forklaring fra Peszko før søndagens trening.

- Vi har snakket med spilleren og vil vurdere tiltak, sa Schmidt.

Også tidligere i sesongen har Solbakken måttet spillerne sine havne i utenomsportslig trøbbel. Forsvarsspilleren Miso Brecko tatt for promillekjøring tidligere i år. Stemningen i Koln ble også heller dårlig da Lukas Podolski kritiserte den sportslige satsingen i klubben offentlig.

– Jeg er ikke trener for en barnehage. Det er snakk om tillit, og når den blir brutt – ja, da må man ta affære. Det er tross alt snakk om profesjonalitet, og det å være et forbilde, sa den norske treneren da. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere