BODØ (Nettavisen): Det endte med et respektabelt tap for Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt, men etter kampen vanket det skryt mot motstanderen.

Bodø/Glimt-treneren fikk spørsmål om han snakket noe med Arteta både før, under og etter kampen. Svaret endte til slutt i en kryptisk melding mot en tidligere «nemesis»:

– Nei. Du merker hvor opptatt han er av å gjøre sin jobb, og har gjort alle forberedelsene. Det var ikke sånn da vi møtte Roma, der det var hundre unnskyldninger om at forholdene ikke var lagt til rette.

Den kryptiske meldingen kommer etter den velkjente hendelsen da Knutsen og Roma-keepertrener Nuno Santos havnet i klammeri etter Conference League-kampen i våres.

Les også: Glimt imponerte. Eksperten forsto knapt det han så: – Er det mulig?!

Knutsen: – Sånn det skal være

Knutsen er klar på at inntrykket av Arsenal og trener Mikel Arteta er en helt annen, enn forrige storbesøk på Aspmyra.

– Dette er en helt annen «attitude», og det er sånn det skal være. Man skal ha respekt for hverandre. Jeg håper også at man kan besøke Arsenal og få inspirasjon senere, for måten han (Arteta red.anm.) og teamet har utviklet laget er ekstremt imponerende, fortsetter han.

Les også: Shearer: – Kane ville scoret like mange som Haaland for City

Bodø/Glimts største kjøp gjennom tidene, Patrick Berg, spilte ikke kampen mot Roma. Men hadde bare positive ting å komme med om torsdagens motstander.

– De virker som en fin gjeng, som har fokus på de riktige tingene. Det tror jeg også er mye av grunnen til at de gjør det så bra. Arsenal har et sterkt kollektiv, med mange gode enkeltspillere.

Hør Nettavisens fotballpodkast Sesongkortet under:

Spillerne deler opplevelsen

Hugo Vetlesen var på banen i 2-1-seieren mot Roma tidligere i år, men midtbanespilleren var derimot ikke like kryptisk om italienernes oppførsel.

– Jeg følte at Roma hadde en veldig stor respekt, selv om det var en hendelse utenfor banen etter kampen som gjør at man ser litt annerledes på hvordan de var, forklarer han til Nettavisen.

Og fortsetter:

– Men det var et Arsenal-lag som var ydmyke, og som stilte spørsmål og pratet med oss etter kampen. En fantastisk klubb å ha på besøk. Med en så stor klubb, tenker man at de får litt stjernenykker, men det følte jeg ikke i det hele tatt.

Les også: Omonia Nikosia-keeperen sto som en levende vegg mot United: – Nesten komisk

Brice Wembangomo sto ovenfor en av sine største utfordringer i karrieren, da Bukayo Saka sto på motsatt side torsdag.

– Du merker at de har større respekt for oss. Noen av gutta sa at de hadde brukt mer tid på analysere oss, enn andre Premier League-lag. Jeg føler at de vet hva vi kom med, men vi klarer å løse motspillet bedre i dag, forteller han til Nettavisen.

Slik var kampen: