LYON - BORDEAUX 6-1:

Stian Gregersens Bordeaux styrer mot nedrykk fra Ligue 1, og situasjonen ble ikke noe bedre i søndagens kamp mot Lyon.

Nordmannens klubb lå under hele 3-0 til pause, og Lyon sin andre scoring var et mål utenom det vanlige.

Se video av den utrolige tabben øverst i artikkelen!

- En katastrofe

Gideon Mensah spilte ballen tilbake til Bordeaux-keeper Gaetan Poussin, og da rotet keeperen det virkelig til.

Poussin skulle bare måke ballen fremover i banen, men i stedet traff ballen stamfoten hans.

Dermed ble det et realt sleivspark for keeperen, og ballen gikk i en bue til Lyons Karl Toko Ekambi. Han hadde få problemer med å nikke ballen i mål.

- En katastrofe bakerst! Poussain, hva er det du gjør? Huff, for et øyeblikk av Bordeaux, sa den engelske kommentatoren på Direktesport-sendingen om den utrolige keepertabben.

Målfest for Lyon

Det ble en skikkelig tung dag for Bordeaux. I det 20. minutt headet Moussa Dembélé Lyon i ledelsen. Toko Ekambi doblet ledelsen etter den store keepertabben, før Lucas Paqueta iskaldt satte inn 3-0 ti minutter før pause.

Rett etter pause vartet Romain Faivre opp med et nydelig mål for Lyon, etter et herlig forarbeid av Dembélé. Toko Ekambi økte til 5-0 i det 86. minutt og dermed ble det nok en tung dag på jobben for Bordeaux, som reduserte til 5-1 kort tid før slutt. Dembélé fastsatte resultatet til 6-1 på overtid.

Gregersen kan imidlertid ikke ta på seg skylden for den svake kampen mot Lyon, ettersom han ikke var med i kamptroppen. Han har vært relativt fast på Bordeaux-laget, som ligger nest nederst på tabellen.