Ferraris Charles Leclerc leverte best i kvalifiseringen, og vil starte i pole position i morgendagens Formel 1-race i Baku, Aserbajdsjan.

Sergio Perez, Max Verstappen og Carlos Sainz endte på henholdsvis andre-, tredje og fjerdeplass.

Det så aldri ut til at det kunne bli noen andre enn Ferrari- og Red Bull-førerne som ville ta topplasseringen i kvalifiseringen.

Red Bull og Ferrari har gjort det mye bedre enn de andre lagene så langt denne sesongen, og ligger på henholdsvis første- og andreplass i konstruktørmesterskapet.

Viasats kommentatorer lar seg begeistre over duellen mellom de to konstruktørene.

– For en kamp vi er i ferd med å få mellom Ferrari og Red Bull, konstaterer Stein Pettersen.

Les også: Dennis Hauger krasjet i sprintløpet

Fremstår useriøst

Kvalifiseringen ble utsatt i femten minutter som følge av en kraftig krasj i Formel 2-sprinten tidligere på dagen, og flere krasjer skulle det vise seg å bli.

I den første delen av kvalifiseringen krasjet Aston Martin-føreren Lance Stroll i veggen og måtte bryte.

Kommentatorene var alt annet enn fornøyde med canadierens prestasjon.

– Det må være ekstra kjipt for Stroll å bryte når han ser at lagkamerat Vettel ligger på femteplass. Aston Martin må kanskje skaffe seg en annen fører, kommenterer Atle Gulbrandsen.

Stroll har ikke hatt noen god sesong, og står med kun to poeng på de syv første løpene. At han er sønn Aston Martins deleier Lawrence Stroll får kommentatorene til å fyre seg opp.

– Det fremstår litt useriøst. Du leder et lag som har ambisjoner om å bli verdensmester, også har du sønnen din som en av førerne når han ikke leverer, sier Gulbrandsen videre.

Les også: Liverpool nærmer seg gigantovergang: – Han har helt ekstreme kvaliteter