Gå til sidens hovedinnhold

- Kommer du ikke, er du ikke Vålerenga-fan

Shampo mener publikum bør kjenne sin besøkelsestid før den avgjørende kvartfinalen.

STORHAMAR - VÅLERENGA 2-1: Det blir en sjuende og avgjørende kamp for å avgjøre hvem som går videre til semifinalen i sluttspillet av Vålerenga og Storhamar.

Det ble klart etter Storhamar trakk det lengste strået og vant 2-1 etter scoringer av Christian Larriveé og Joakim E. Jensen onsdag. Steffen Thoresen satte inn Vålerengas reduseringsmål.

Frir til publikum
Nå håper Espen Knutsen at publikum kjenner sin besøkelsestid og møter opp til den avgjørende kampen mellom de to gamle storhetene.

- Ja, kommer det ikke folk når vi spiller den sjuende og avgjørende kampen mot Storhamar, så er dem ikke Vålerenga-supportere, sier Shampo til Nettavisen.

Den tidligere NHL-proffen synes ikke laget hans gjorde seg bort selv om det ble tap i OL-Amfi'n onsdag kveld.

- Vi spiller en brukbar kamp og skaper mange sjanser, spesielt i første og andre periode, men Storhamar har en veldig bra keeper, konstaterer han.

- Unødvendige utvisninger
Til tross for at det ble mange utvisningsminutter på begge lag, synes ikke Knutsen at det var noen stygg kamp.

- Det var ikke noe stygt, men vi tar for mange utvisninger med unødvendige etterslenger og gjør mye rart som vi bør luke vekk.

Fredag møtes lagene til den siste og avgjørende kvartfinalen på Jordal.

I den andre kvartfinalekampen som ble spilt onsdag, vant Sparta 4-3 mot Lillehammer, som betyr at det også der skal spilles en sjuende og avgjørende kamp.

Stavanger og Lørenskog er allerede kvalifisert for semifinalen.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken