*Nettavisen* Sport.

Kommer han tilbake igjen?

Syns du det har vært stille rundt MK Dons-spiller Tore André Flo den siste tiden? Her er forklaringen.

01.04.09 15:47

(iBergen.no) Mannen som har spilt for Sogndal, Tromsø, Brann, Chelsea, Rangers, Sunderland, Siena, Vålerenga og Leeds annonserte den 11. mars 2008 at han ville legge opp som profesjonell fotballspiller.

Skadet i leggen
21. november samme år ble det imidlertid klart at stryningen skulle gjøre comeback på fotballbanen, denne gang for League One-klubben MK Dons. Siden debuten som innbytter mot Scunthorpe (0-2 tap, red.anm.) 6. desember i fjor, har det imidlertid vært veldig stille rundt veteranspissen. Nå er han langtidsskadd.

- Tore er i opptreningsfasen etter en leggskade som i flere uker har holdt ham borte fra førstelaget, opplyser pressesjef i MK Dons, Anthony Herlihy, til iBergen.no.

Spilte mot Lange
Flo har fortsatt ikke scoret for klubben som i øyeblikket ligger på 4. plass i League One (England tredje høyeste nivå, red.anm.). Spissen fikk tolv minutter som innbytter i 3-1-seieren hjemme mot Rune Lange og Hartlepool 14. februar. Siden den kampen har ikke vært på banen.

- Han er fortsatt en viktig del av spillerstallen, sier Herlihy videre.

MK Dons har syv kamper igjen av sesongen, før et eventuelt play off-sluttspill. Nordmannen har kontrakt med klubben ut denne sesongen.

Les mer fra iBergen. no: Bybanen får sikkerhetskontroll.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag