Under en scene der Pogba befinner seg i Miami på sommerferie i fjor, kjører franskmannen rundt i sin Rolls-Royce mens daværende agent Mino Raiola ringer.

Pogba spør agenten om Manchester United har kommet med et andre kontraktsforslag, og får klar beskjed om at klubben ønsker at han skal bli i klubben.

Raiola mener kontraktsforslaget ikke reflekterer ønsket til United, og forteller at de røde fra Manchester ønsker å bygge et prosjekt rundt den franske stjernen.

Forslaget fra United skal ha vært på 290.000 pund i uka. Det tilsvarer omtrent 3,5 millioner kroner. Hver eneste uke.

– De bløffer. Hvordan kan du fortelle en spiller at du absolutt vil ha ham og ikke tilby ham noe? Jeg har aldri sett det, svarer Pogba.

LES OGSÅ: Russisk TV-profil raser mot Northug: – Hykleriet sprenger alle skalaer

– Desperat etter å komme seg bort

Det er The Athletic som beskriver scenen i den nye Amazon Prime-dokumentaren. Den anerkjente nettavisen har fått store sett deler av dokumentaren om den franske stjernen som lanseres fredag.

Ifølge dem er det detaljene og samtalene mellom Pogba og Raiola om kontraktsforhandlingene med Manchester United som er det mest oppsiktsvekkende i dokumentaren.

De beskriver hvordan franskmannen blir fremstilt på følgende måte:

– Når man ser dokumentaren er det vanskelig å unnslippe inntrykket av en spiller som er dypt desillusjonert, desperat etter å komme seg bort og føler seg fengslet i sitt forgylte bur.

Les også: Reagerer på oppsiktsvekkende samtale: – Det er så merkelig

Vil vise at United gjorde en feil

Vi rykker dermed tilbake til scenen fra Miami, hvor Pogba er på telefonen med Raiola og spør om Manchester United har kommet med et nytt tilbud.

– Ja. De ønsker absolutt at du skal bli. For meg reflekterer ikke tilbudet deres det. Jeg fortalte dem: «Hvis dere ønsker at han skal bli værende, ikke kom med det tilbudet», sier Raiola.

Tilbudet var som kjent på 3,5 millioner kroner i uka.

– Jeg vil få dem til å forstå at hvis de virkelig vil at du skal bli og de vil bygge et prosjekt rundt deg, så må de denne gangen gjøre ting annerledes og legge pengene på bordet, fortsetter Raiola.

Les også: Etterlyser mat-alternativer uten svin på Ullevaal: - Mange har ringt meg

Pogba kom aldri til enighet med United om en ny kontrakt, og han skal nå være nære å skrive under for Juventus.

I en av de siste scenene i dokumentaren lover den franske midtbanespilleren å vise blant annet United at de gjorde en feil da de ventet med å gi ham en kontrakt.

– Og for å vise andre klubber at Manchester hadde gjort en feil ved å ikke tilby meg en kontrakt, legger Pogba til.