I sommer kom sjokknyheten om Lionel Messi var ferdig i Barcelona. Den spanske klubbens økonomiske utfordringer gjorde det umulig for Barcelona å signere ny kontrakt med den argentinske trollmannen.

Det tok ikke lang tid før Messi var klar for ny klubb, og valget falt på PSG. 33-åringen fikk debuten for klubben rett før landslagspausen, og kan onsdag få sin Champions League-debut for PSG mot Club Brügge.

Les også: Røper oppsiktsvekkende Ronaldo-effekt i United-laget: - Ingen turte å gjøre det

Gikk veldig fort

De færreste hadde nok sett for seg at Messi kom til å spille for en annen klubb enn Barcelona denne sesongen, til tross for at han ønsket seg bort forrige sommer.

PSG-manager Pochettino innrømmer at heller ikke han trodde at Messi kom til å bli PSG-spiller denne sommeren.

- Jeg hadde aldri trodd det var mulig, og når en mulighet dukker opp og alt går så fort, klarer du ikke å prosessere det, sier han til UEFAs nettside.

- Det er imidlertid en forbindelse der: vi er begge argentinske, vi er begge supportere av Newell's (Old Boys), vi kommer begge fra Rosario, sier Pochettino.

Les også: Townsend med kunstscoring i solid Everton-seier

Tror på suksess

Den argentinske treneren håper Messi er den siste brikken PSG trenger for å klare å oppnå den suksessen de drømmer om.

- Jeg har beundret ham lenge, så at han nå trener med oss er veldig bra. Vi håper at vi sammen kan oppnå det klubben ønsker.

Pochettino sier også at Messi har slått seg til rette i hans nye lag veldig fort, og tror vi snart kommer til å se det beste av 33-åringen også i PSG-drakt.

- Jeg er kanskje ikke den mest passende personen til å beskrive ham. Det er mange som har bedre ordforråd enn meg, sier han, før han prøver likevel.

- Han vil alltid bli ansett som blant de beste i verden. Siden han ankom har han tilpasset seg veldig raskt og han har trent veldig bra, og prøver nå å oppnå sitt høyeste nivå så snart som mulig for å konkurrere på sitt beste.

Les også: Ber kritikerne holde munn etter Emmas (18) tennissensasjon

Har hentet flere stjernespillere

PSG har fått en perfekt start på sesongen i den franske ligaen med fem seiere på fem kamper, og topper dermed tabellen. Forrige sesong ble en skuffelse for den franske storklubben, som verken vant serien eller Champions League.

Det førte til at klubben tok grep under overgangsvinduet i sommer, og sikret seg verdensstjerne på verdensstjerne. Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma, Georgino Wijnaldum, Sergio Ramos og Lionel Messi har alle kommet inn.

PSG klarte også beholde Kylian Mbappe, som skal være sterkt ønsket av Real Madrid og som la inn bud på han på tampen av overgangsvinduet. Onsdag kveld klokken 21.00 spiller PSG mot Club Brügge i sesongens første Champions League-runde.