Se Contes nådeløse beskjed i videoen øverst!

Tottenham og Conte gikk på et frustrerende tap mot erkerivalene Arsenal på lørdag, og foran tirsdagens Champions League-møte med Eintracht Frankfurt var italieneren opptatt av å forsvare seg selv og spillestilen sin da han stilte opp på pressekonferanse.

The Athletic mener Conte fremsto som frustrert på noen av spørsmålene han fikk, og spesielt godt kom det til merke da manageren fikk høre fra en journalist at mange supportere ønsker å se nyervervelsen Djed Spence få flere muligheter.

– Supportere er supportere. Jeg forstår at de kan tenke hva som helst, men det er jeg som ser hva som skjer på treningene. Jeg prøver å gjøre det som er best for laget. Hvis de stoler på meg så stoler de på meg, men valgene er mine, sa han.

Les også: Kjetil Knutsen går mot strømmen: – Det er noe folk glemmer når vi diskuterer cupen

– Kanskje han ikke er klar

Spence ble hentet til Tottenham fra Middlesbrough i sommer, etter han imponerte stort på lån hos Nottingham Forest forrige sesong.

22-åringen kostet Spurs angivelig nesten 15 millioner pund, men han har foreløpig bare fått ett kort innhopp for London-klubben.

– Hvis jeg har bestemt meg for å ikke bruke en spiller er det kanskje fordi han ikke er klar. Vi snakker om en ung spiller med godt potensial, men jeg gjentar at jeg prøver å velge det beste laget, sa Conte.

På eget initiativ tok Conte også opp Matt Doherty sin situasjon, som sammen med Spence konkurrer med Emerson Royal om høyre vingback-rollen.

Les også: Schjelderup (18) hylles i Danmark. Var nær overgang til storklubb: – Sykt kult

– Jeg vil ikke tape

Conte kom med en brutal beskjed til 30-åringen, som så langt denne sesongen bare har fått tre korte innhopp for Spurs.

– Han spilte hver kamp forrige sesong. Nå ser jeg ikke på han som en som spiller fra start. Jeg er ikke dum – jeg vil ikke tape, sa en klinkende klar Conte.

Emerson ser ut til å være Contes førstevalg på høyre vingback-plassen denne sesongen, men brasilianeren pådro seg rødt kort i derbyet mot Arsenal, og han må dermed sone karantene i neste Premier League-kamp mot Brighton på lørdag.

Det kan med andre ord bety at Conte da er nødt til å bruke enten Spence eller Doherty fra start.

Før den tid venter altså Eintracht Frankfurt i Champions League tirsdag kveld. Kampen starter 21.00 og kan sees på TV 2 Play.