Søndag formiddag kom bekreftelsen på at Solskjær er ferdig i Manchester United. Beskjeden kom dagen etter at United ble ydmyket av Watford og tapte 4-1.

I forbindelse med at Solskjær er ferdig som manager i United kommer ESPN med nye opplysninger om hvordan stemningen har vært innad i klubben de siste ukene.

ESPN hevder at Solskjær ikke gikk med på å endre støtteapparatet sitt, til tross for at det skal ha vært en økende bekymring blant klubbens spillere om at treningsmetodene og de taktiske tilnærmingene var for endimensjonale og manglet nye ideer.

Les også: TV 2-ekspert tar Solskjær i forsvar: - Det er spillerne som burde være flaue

- Irriterte

ESPN skriver videre at flere nøkkelspillere begynte å bli irriterte over Solskjærs og hans assistenters manglende evner til å gjøre laget bedre.

ESPN skal ha blitt fortalt av en kilde at spillerne så på treningene som «for britiske» og at de ikke var tilpasset kravene til den moderne fotballen.

Les også: Hylles av United-legender

Solskjærs trenerteam besto av de tidligere spillerne Michael Carrick og Mike Phelan, samt Kieran McKenna. Flere andre trenere tilknyttet laget skal ha jobbet med Solskjær da han trente Cardiff City og Molde.

ESPN hevder at de høye herrer i Manchester United skal ha vært klar over spillerens bekymring over trenerteamet, og at de skal ha tilbudt Solskjær å gjøre endringer og gitt han tillatelse til å hente inn nye personer.

Les også: Disse er favoritter til å ta over United-jobben

United-direktør Ed Woodward skal imidlertid ha blitt fortalt at Solskjær mente at trenerne hans var verdensklasse, noe som gjorde at klubben skal ha støttet Solskjær i å ikke hente inn nye personer til trenerteamet.

Ifølge ESPN mistet de mest betydningsfulle spillerne i Manchester United-troppen troen på Solskjær og de andre i trenerteamet etter det ydmykende 5-0-tapet mot Liverpool for en måned siden.

- Sånn måtte det bli

Manchester United har bekreftet at Michael Carrick skal lede klubben i de neste kampene, mens klubben er på jakt etter en midlertidig trener til å lede laget ut sesongen.

Les også: Bildene av United-stjernen skaper overskrifter: - Lagkamerat måtte dra ham av banen

Reaksjonene etter det ble bekreftet at Solskjær er ferdig i klubben har vært mange. TV 2s fotballekspert Simen Stamsø Møller sier følgende til Nettavisen.

- Sånn måtte det bli nå. Dessverre for ham. Det er jo lenge siden man har forstått at han ikke har evnet å gjøre laget så slagkraftig at de kan utfordre mot de aller, aller beste, sier han.