Gå til sidens hovedinnhold

Kommer med Ronaldo-advarsel til Solskjær: - Hadde aldri skjedd under Ferguson

Arsenal-legende Martin Keown mener Cristiano Ronaldo ikke burde stå ved siden av Ole Gunnar Solskjær og lede lagkameratene sine fra sidelinjen.

Ronaldo scoret nok en gang for Manchester United da han sendte rødtrøyene i ledelsen mot Young Boys i Champions League i midtuka.

Men Ronaldo-scoringen holdt ikke for United. Aaron Wan-Bissaka sitt røde kort i første omgang førte til at Young Boys kom inn i kampen. De utlignet i andre omgang, før de snudde kampen på overtid og sørget for United-tap.

Ronaldo ble byttet ut i det 72. minutt for Jesse Lingard, som gjorde en stor tabbe da Young Boys scoret på overtid.

Da Ronaldo ble byttet ut tok det ikke lang tid før han sto ved siden av Ole Gunnar Solskjør på sidelinjen og prøvde å lede lagkameratene sine til seier.

Les også: Eksklusive rettigheter i boks: Nettavisen viser Messi og fransk fotball de neste tre årene

- Det er bare én manager

Portugiseren veivet med hendene og ropte til lagkameratene ute på banen, akkurat som han gjorde da han ble byttet ut med skade i EM-finalen i 2016 som Portugal vant.

Dette har skapt reaksjoner.

Rio Ferdinand har tidligere uttalt at han mener at Solskjær burde bedt Ronaldo om sette seg ned på benken, noe Arsenal-legende Martin Keown er enig i.

- Han må kjenne sin egen plass. Jeg er ganske sikker på at Solskjær vil håndtere det på den riktige måten, han kan til og med oppmuntre til det, men det er bare én manager, sier han til Talksport.

Les også: Liverpool-helt kom med oppsiktsvekkende Messi-melding. Det får eksperter til å reagere: - Helt galimatias

Ronaldo har lenge vært åpen om at han et helt spesielt forhold til manager-legende Sir Alex Ferguson, og Keown tror ikke noe lignende kunne skjedd under hans ledelse.

- Jeg tror det aldri ville gått så langt under Sir Alex Ferguson. Kanskje han faktisk hadde nevnt det for han en gang før, sier han.

- Latterlig

Tidligere Crystal Palace-eier og nå fast gjest i Talksport sine sendinger, Simon Jordan, er enig med Keown.

- Du kan ikke forestille deg at en Manchester United-spiller oppførte seg på den måten på sidelinjen hvis Sir Alex var tilstede, sier han.

Han fortsetter:

- Dette er det som skjer når du bygger Ronaldo så mye opp at folk antyder at han er større enn Manchester United - noe jeg synes er latterlig.

Les også: Slår tilbake mot L'Équipe sine opplysninger om Messi sin PSG-kontrakt: - Helt feil

Jordan er usikker på om Solskjær er typen som tør å si ifra når slike ting skjer.

- Jeg er ikke sikker på om en spiller i det tekniske området er nødvendig eller ønsket. Jeg tror Solskjær er en manager som bruker tiden sin på å sørge for at spillerne er fornøyde i stedet for å irettesette spillerne når det trengs, hevder han.

Lørdag ettermiddag møter Manchester United West Ham, og Ronaldo blir nok mest sannsynlig mest å se ute på banen. Kampen starter klokken 15.00.