Den spanske avisen har tidligere i år publisert lekkede samtaler mellom fotballpresident i Spania, Luis Rubiales, og Barcelona-stjernen Gerard Piqué.

Opplysningene som kom frem der skapte sterke reaksjoner, og det samme vil nok samtalene mellom Rubiales og tidligere Real Madrid-kaptein Sergio Ramos gjøre.

I samtalen skal Ramos nemlig ha bedt mektige Rubiales om hjelp til til å vinne «Ballon d'Or» 2019.

Les også: Liverpool-legende krever alkoholforbud i Premier League

– Bruk kontaktene dine

«Ballon d'Or» er en årlig pris som kårer verdens beste fotballspiller, en pris Ramos aldri har vunnet.

Samtalen El Confidencial har publisert skal stamme fra en WhatApp-samtale mellom Rubiales og Ramos. Ifølge den spanske avisen innleder Ramos med dette:

– Rubi, god kveld. Jeg håper du har det bra med hele familien. Du vet at jeg aldri har bedt deg om noe, men om jeg ønsker å gjøre det i dag er det fordi jeg tenker det er et spesielt år med tanke på prestasjonene jeg har levert, skal Ramos si.

– Jeg vil gjerne at du hjelper meg på den måten du kan og bruker kontaktene dine i UEFA knyttet til «Ballon d'Or». Jeg ville vært deg evig takknemlig, ikke bare for meg, men også fordi jeg synes spansk fotball fortjener det veldig mye, fortsetter Ramos.

Ramos fikk svar av Rubiales, som sa at han ville hjelpe han, men at det var begrenset hvor mye makt han hadde over slike ting.

– Hei, Sergio. Først av alt, gratulerer, jeg synes det er et godt år for deg å få det. Jeg ønsker deg lykke til i Champions League. Selvfølgelig er det ikke opp til meg om «Ballon d'Or», men hvis jeg kan hjelpe deg, kan du stole på det, responderte fotballpresidenten.

Les også: Brækhus vil gjøre som Northug og Haaland: – Det kan bli ampert

– Jeg regner med din hjelp

Ramos svarte på en forståelsesfull måte, men ga ikke opp håpet om at Rubiales kunne dra i trådene for å fikse at han vant «Ballon d'Or».

– Jeg vet det ikke avhenger av deg, men relasjoner er også nøkkelen. Infantino deler ut «The best», som også er superviktig og ville vært flott. Uansett, jeg regner med din hjelp. Jeg sender deg en klem og jeg ser deg når du vil en dag og vi kan spise lunsj.

Ramos endte uansett ikke opp med å vinne «Ballon d'Or». Lionel Messi vant prisen for sjette gang det året.

Les også: Gauseth reagerer på Fagermos uttalelser: – Talen til en desperat mann

«Ballon d'Or» deles ut av magasinet France Football, hvor 180 fotballjournalister, samt landslagstrenere og landslagskapteiner, fra hele verden stemmer over hvem som har vært verdens beste spiller det siste året.

El Confidencial melder at de vil publisere flere lekkede samtaler de neste dagene. Den spanske avisen har så langt i år publisert en rekke lekkede samtaler av Rubiales, som mener han blir utsatt for en svertekampanje av avisen.