Gå til sidens hovedinnhold

Koné skrev under for Haugesund

Ung angriper fra Mali har fått kontrakt til 2021.

Angrepstalentet Ibrahima Koné (18) har signert en fireårsavtale med FK Haugesund.

Det bekrefter eliteserieklubben på eget nettsted fredag. Den nysginerte kontrakten gjelder ut 2021.

Koné har trent med FKH gjennom hele sesongoppkjøringen. Og der har 18-åringen imponert hos trener Eirik Hornelands mannskap.

- Ibrahima har kvaliteter som vil komme til sin rett i Eliteserien allerede nå, men er i utgangspunktet en spiller vi ser stort potensial i, og som vi ønsker å utvikle ytterligere. Han er ambisiøs og lærevillig, noe som alltid er et godt utgangspunkt for en spiller med tanke på å få realisert eget potensial, sier Horneland.

Les også

Svindal får frysninger av kollegenes hyllest

Les også

Bundesliga-ekspert: - Å gå fra Mourinho til Wenger kan være avgjørende

Da FKH møtte Odd i Lillestrøm fredag spilte Koné fra start. Det oppgjøret endte 0-0.

Koné er opprinnelig fra Mali og har spilt U-landskamper for hjemnasjonen. I Haugesund har han fått vist seg fram i fire treningskamper så langt.

Det var altså mer enn nok til å overbevise klubbledelsen om å få til en permant overgang for Koné. Fredag ettermiddag ble kjøpet fra maliske Cercle Olympique Bamako fullført.

- Dette er en veldig fin mulighet for meg og et stort steg videre i karrieren. Jeg har følt meg hjemme i FK Haugesund helt siden jeg kom hit i begynnelsen av januar, og er veldig glad for at overgangen gikk i orden. Nå ser jeg bare frem til å bidra til at klubben når sine sportslige målsettinger i årene fremover, uttaler FKHs nye spiss.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken