Gå til sidens hovedinnhold

- Kona sa ja til Brann

Den tidligere Rosenborg-assistenten, Rune Skarsfjord, stortrives så langt i rødt.

(iBergen.no) - Det er veldig godt å komme i gang her i Bergen nå, og ikke minst godt å komme tilbake til denne divisjonen igjen, sier den tidligere FK Haugesund-treneren etter årets første Brann-trening.

Les mer:Brann kvitter seg med to spillere. Sjekk hvilke!

Eks-Rosenborg
Narvikingen, som tidligere har vært assistenttrener i Rosenborg, forlot jobben som hovedtrener for FK Haugesund etter sesongslutt. Grunnen han oppga da han sluttet var at familien lengtet hjem til nord. Så flyttet han til Bergen. Det falt mange FKH-fans tungt for brystet.

- Det var vel både noen som var sur for at jeg dro og andre som var blid, men sånn er det, sier Skarsfjord som ikke legger skjul på at det var på hjemmebane avgjørelsen måtte tas.

- De såkalte «fotballenkene» ofrer mye og derfor var det naturlig at kona fikk velge. Hun har familie i Bergen og dessuten er det mye lettere å hoppe på et fly herfra til Trondheim enn det var i Haugesund. Hun var innstilt på å flytte til Bergen, forteller han og legger til:

- I tillegg skjønte hun tidlig hvor lyst jeg hadde på denne jobben.

Visning i Haugesund
Skarsfjord har ennå ikke funnet seg sted å bo i Bergen, men forteller at han har orientert seg i markedet. Familiens gamle bopel i Haugesund var det visning på mandag denne uken.

- Vi får håpe det ordner seg, sier den blide nordlendingen.

Noen ut, andre inn?
Skarsfjord og Steinar Nilsen hadde med flere spillere som det er usikkert om spiller i den røde Brann-trøyen i 2009-sesongen på mandagens trening.

- Både Knut (Walde jour. anm.) og Erlend (Hanstveit jour. anm.) var med her i dag, men det er fremdeles usikkert hva som skjer med dem, sier Skarsfjord.

Hva med en ny spiss?

- Fra utsiden har jeg jo registrert at det har vært snakket om en ny spiss i Bergen helt siden Torstein (Helstad jour. anm.) dro, men det er for tidlig å si noe om det nå, sier han.

Steinar Nilsen er mer opptatt av å få avklart situasjonen med Erlend Hanstveit.

- Når det gjelder status til spillere som ennå ikke har avklart sin situasjon med klubben så skal det skje så fort som mulig, og det betyr veldig fort, understreker den nye hovedtreneren.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken