Kona til keeperlegenden Iker Casillas har fått kreft

Bare tre uker etter at den spanske fotballhelten kollapset på trening, forteller kona Sara Carbonero at hun er alvorlig syk.

22.05.19 10:43

Tidligere i vår ble det kjent at keeperlegenden Iker Casillas hadde blitt rammet av et hjerteinfarkt. 38-åringen kollapset under en trening med klubblaget FC Porto.

Den spanske burvokteren ble hastet til sykehus. Senere har det blitt opplyst at tilstanden til Casillas er stabil og at hjerteproblemene har blitt løst.

HAR BLITT SYK: Iker Casillas' kone, Sara Carbonero, har fått oppdaget en kreftsvulst på eggstokkene. Foto: Montasje (NTB scanpix)

Nå melder imidlertid den spanske avisen Mundo Deportivo at Casillas kone, TV-profilen Sara Carbonero, også skal ha blitt rammet av alvorlig sykdom.

Hun bekrefter dette selv via sosiale medier, skriver avisen.

- Vi hadde ikke rukket å la det første sjokket synke inn, før livet tok en ny vending. Denne gangen handler det om meg, opplyser den spanske TV-profilen.

Carbonero forteller videre at det under en rutinekontroll hos legen ble oppdaget en kreftsvulst på eggstokkene hennes. Hun har allerede blitt operert for dette.

- Alt går bra. Heldigvis ble det oppdaget i tide, men jeg har fortsatt et par måneder med kamp igjen og skal gjennom behandling, forteller Carbonero.

- Jeg er rolig og trygg på at dette kommer til å gå bra. Jeg vet det kommer til å bli tøft, men jeg er sikker på at det får en lykkelig slutt, skriver hun videre.

Hun takker venner, famille og legene for all støtte i den vanskelige tiden.

Casillas og Carbonero er et av Spanias mest profilerte par og har to barn sammen. De møttes i 2009, da Casillas spilte for Real Madrid og Carbonero var TV-reporter.

Casillas spilte for den spanske storklubben i perioden 1999 til 2015, før han dro videre til Porto i Portugal. I Real Madrid var han med å vinne La Liga fem ganger og Champions League tre ganger.

38-åringen fikk også med seg 167 landskamper for Spania og vant både EM og VM.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.