Konene til fotballprofilene Jamie Vardy og Wayne Rooney, Rebekah og Coleen har vært flere runder i retten det siste året.

Saken dukket opp da sistnevnte tok Rebekah Vardy til retten for æreskrenkelse. Vardy nektet for skyld, men ble dømt skyldig.

Les også: Full krig mellom fotballfruene: - En veldig spesiell sak

Nå skriver den britiske avisen Mirror at konen til Leicester-spissen potensielt må ut med omkring 18 millioner kroner i saksomkostninger.

Vardy må ut med 800.000 pund umiddelbart, en sum som vil stige til rundt 1,5 millioner pund – om lag 18 millioner kroner etter dagens kurs.

Det ble bestemt i retten tirsdag.

Det hele begynte nemlig med at Coleen Rooney mistenkte at noen lekket historier om henne og ektemannen, og kom derfor opp med en plan for å finne ut av hvem det kunne være.

Hun mistenkte at Vardy stod bak lekkasjene og la derfor ut falske historier og hendelser i sine sosiale mediekanaler. Men Rooney sørget for at det kun var Vardy som hadde tilgang til å se disse.

Mye av det Rooney publiserte ble nyhetssaker i ulike aviser, noe som styrket troen hennes på at det var Vardy som solgte informasjonen videre. Dermed gikk Rooney hardt ut mot Vardy i sosiale kanaler og anklaget henne for å stå bak det som endte som avisoppslag.