RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongen av Monte Carlo

Foto: Claude Paris (AP)
Sist oppdatert:
Rafael Nadal vant i Monaco for sjette året på rad.

Rafael Nadal kom til masterturneringen i Monte Carlo med en imponerende merittliste: Hele fem år på rad hadde spanjolen gått helt til topps i turneringen ved Middelhavet.

Men før finalen mot landsmannen Fernando Verdasco på søndag, var det hele elleve måneder siden den tidligere verdenseneren sist vant et trofe på tennisbanen, og det var ingen tvil om at 23-åringen hadde presset rettet på seg før søndagens finale.

Noe den seksdobbelte Grand Slam-vinneren taklet på strålende vis.

Nadal, som etter å ha slitt det siste året har kommet seg i strålende form og vunnet 32 kamper på rad, sendte motstanderen av banen med de overbevisende sifrene 6-0, 6-1 - og ble dermed vinneren av turneringen for sjette året på rad.

Da får det bare være at Monte Carlo Rolex Masters faktisk spilles i Monacos nabokommune Roquebrune-Cap-Martin, som er en del av Frankrike: Rafael Nadal kan trygt kalles kongen av Monte Carlo.

Vårens store høydepunkt for tennisspillerne starten i slutten av mai, når French Open går av stabelen på Stade Roland Garros i Paris.

Der blir Rafael Nadal garantert å finne som en av favorittene til å stikke helt til topps.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere