*Nettavisen* Sport.

Kongen av Skellefteå

Foto: Hesteguiden.com

Skellefteå byr på en kvalitetsfylt lunsjomgang med flere fine løp. Vi har bankeren klar i Kung Töll i V4-2.

Juli går mot slutten og tirsdag er det bare å glede seg for alle oss trav- og spillinteresserte. Det hele innledes med en spillemessig strålende V4-omgang fra Skellefteå, før Bjerke overtar med en sjelden fin lunsjomgang. Tirsdag kveld er det fest i Sarpsborg når Kala travpark byr på V65, mens dagens suverene sportslige godbit finner sted i Malmø der Jägersro avvikler sin tradisjonsrike Åberg-kveld. Frode Hamre sender avgårde sju av sine stallhester bort dit, der det står sportslige høydepunkter i kø. Sportspill har tips til alle dagens travkjøringer og på Eksperten finnes andelslag i alle priskategorier. De finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter at det ble en svært favorittbetont V4-omgang i Arvika, der dere som fulgte mitt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 200) kunne kvittere ut 938 kroner (samlebong spilt fjorten ganger), er det betydelig større vanskelighetsgrad på Skellefteå i ettermiddag, men jeg finner min banker i V4-2/DD-1.

Vinner tross bakspor?
9 Kung Töll er en meget god hest for grunnlaget. Giant Cat-sønnen er vant til å møte betydelig hardere konkurrenter enn de han går mot i V4-2 i dag. Her ligger det an til tempo i front, noe som er til klar fordel for Kung Töll som har styrken som sitt fremste våpen. Han går alltid helt inn i mål. Sist på Boden måtte han trave den tunge veien på utsiden av Bergh traveren Utello De Chambe, som ble for sterk fra tet. Her tror vi Krister Söderholm kommer til å sende framover tidlig, og vi mener Kung Töll har hardheten til å vinne dette løpet selv fra dødens.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Skellefteå
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En hest utenom det vanlige
6 Lohman innfridde våre forventninger sist på Skellefteå. Dette er en traver som virker til å ha veldig mye inne. Sören Lennartson er full av lovord om Andover Hall-sønnen. Nest sist travet han et råsterkt løp fra dødens, men måtte se seg slått av Limping Shrimp som fikk ligge i ryggen til Lohman hele veien. Sist på Skellefteå fikk han sin revansje på nettopp Limping Shrimp. I dag har han vunnet sportrekningen kontra sine argeste konkurrenter, og kommer Sören Lennartson seg til tet med egentrente Lohman. Blir han veldig vanskelig å slå!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.