RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongen av Skellefteå

Foto: Hesteguiden.com
Skellefteå byr på en kvalitetsfylt lunsjomgang med flere fine løp. Vi har bankeren klar i Kung Töll i V4-2.

Juli går mot slutten og tirsdag er det bare å glede seg for alle oss trav- og spillinteresserte. Det hele innledes med en spillemessig strålende V4-omgang fra Skellefteå, før Bjerke overtar med en sjelden fin lunsjomgang. Tirsdag kveld er det fest i Sarpsborg når Kala travpark byr på V65, mens dagens suverene sportslige godbit finner sted i Malmø der Jägersro avvikler sin tradisjonsrike Åberg-kveld. Frode Hamre sender avgårde sju av sine stallhester bort dit, der det står sportslige høydepunkter i kø. Sportspill har tips til alle dagens travkjøringer og på Eksperten finnes andelslag i alle priskategorier. De finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter at det ble en svært favorittbetont V4-omgang i Arvika, der dere som fulgte mitt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 200) kunne kvittere ut 938 kroner (samlebong spilt fjorten ganger), er det betydelig større vanskelighetsgrad på Skellefteå i ettermiddag, men jeg finner min banker i V4-2/DD-1.

Vinner tross bakspor?
9 Kung Töll er en meget god hest for grunnlaget. Giant Cat-sønnen er vant til å møte betydelig hardere konkurrenter enn de han går mot i V4-2 i dag. Her ligger det an til tempo i front, noe som er til klar fordel for Kung Töll som har styrken som sitt fremste våpen. Han går alltid helt inn i mål. Sist på Boden måtte han trave den tunge veien på utsiden av Bergh traveren Utello De Chambe, som ble for sterk fra tet. Her tror vi Krister Söderholm kommer til å sende framover tidlig, og vi mener Kung Töll har hardheten til å vinne dette løpet selv fra dødens.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Skellefteå
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En hest utenom det vanlige
6 Lohman innfridde våre forventninger sist på Skellefteå. Dette er en traver som virker til å ha veldig mye inne. Sören Lennartson er full av lovord om Andover Hall-sønnen. Nest sist travet han et råsterkt løp fra dødens, men måtte se seg slått av Limping Shrimp som fikk ligge i ryggen til Lohman hele veien. Sist på Skellefteå fikk han sin revansje på nettopp Limping Shrimp. I dag har han vunnet sportrekningen kontra sine argeste konkurrenter, og kommer Sören Lennartson seg til tet med egentrente Lohman. Blir han veldig vanskelig å slå!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere