Gå til sidens hovedinnhold

- Konkret interesse fra Liverpool

Stopperstjerne kobles til den røde klubben.

Liverpools jakt på en ny midtstopper eller to er ikke ukjent for de som følger de daglige ryktene fra Premier League.

Den engelske klubben blir stadig vekk koblet med nye forsvarsspillere, og manager Brendan Rodgers har ikke lagt skjul på at han ønsker nye spillere.

Nordiren har også medgitt at han kommer til å få støtte av Liverpools eiere på overgangsmarkedet, og at det nå er snakk om å finne de rette spillerne.

Et rykte som har versert en stund er at de røde gjerne ønsker grekeren Kyriakos Papadopoulos inn porten på Anfield i sommer.

Den lovende spilleren hører per dags dato hjemme i tyske Schalke 04, men ryktene rundt en overgang til Liverpool skal angivelig være konkrete.

Tidligere talentspeider og sportsdirektør i Monaco, norske Tor-Kristian Karlsen, er blant dem som melder om Liverpools interesse for stopperen.

- Det ville være et kupp for Liverpool. Interessen er konkret. Han har også blitt fulgt av flere andre europeiske toppklubber, skriver Karlsen på Twitter.

Papadopoulos har slitt med en del skader denne sesongen, og har ikke spilt særlig siden november i fjor. Han vil trolig være frisk igjen til sesongoppkjøringen.

HTML EMBED

Flere andre twitterbrukere, såkalte «In the know»-personer, med angivelige kilder innad i klubben, har også meldt om den samme overgangen de siste dagene.

Slik beskriver Karlsen den greske landslagsspilleren.

- Dette liker jeg med Papadopoulos: rask og bevegelig. Ingen kjempe når det kommer til høyde, men en enorm tilstedeværelse. Aggressiv, en ledertype og en flott personlighet.

PORTRETT: Unggutten som bergtar verden

Karlsen skriver videre at han tror Liverpool kan kuppe stopperen for rundt 15 millioner pund. Andre kilder har nevnt en overgangssum på rundt 17 millioner pund.

Kyriakos Papadopoulos startet karrieren i Olympiakos, før han ble hentet til Schalke 04 i 2010. Han blir sett på som en av Europas mest lovende midtstoppere.

P.S. Et annet rykte som har versert på Twitter torsdag, er at Liverpool nærmer seg en avtale for Lyon-stopper Dejan Lovren. Bakgrunnen for dette ryktet er at Lovren torsdag begynte å følge Liverpool på Twitter. Velkommen til «Silly Season».

P.P.S. Også Wigans Callum McManaman blir kolbet med Liverpool torsdag ettermidag. Det er avisen Chesshire Today som hevder at Liverpool vi komme med et bud.

Kommentarer til denne saken