RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kontaktet Benitez

Foto: Paul Ellis/AFP
Liverpool-manageren i forhandlinger med eierne.

Liverpools manager fortalte i forrige uke at han fryktet han måtte forlate Anfield Road om ikke de amerikanske eierne George Gillett og Tom Hicks åpnet for nye kontraktsforhandlinger med spanjolen. Det har tydeligvis satt fart i amerikanerne.

- Jeg ble oppringt av Tom Hicks som også pratet på vegne av George Gillett. De ville ha et møte med mine rådgivere angående en forlengelse av kontrakten, noe som er svært gode nyheter, forteller Benitez til Liverpools hjemmesider.

På rett sted
- Vi avtalte å møtes neste uke. Vi snakket ikke om lengden på kontrakten, men alle er innstilt på å finne en løsning så fort som mulig.

Benitez har vært manager hos merseysiderne siden 2004, og ledet klubben til mesterligatriumf allerede den første sesongen. Hans nåværende kontrakt løper ut etter neste sesong, men Benitez legger ikke skjul på at han trives i England.

- Min familie og jeg er klar over hvor stor støtte fansen har gitt oss. Klubben utvikler seg videre, og vi har et nytt stadionprosjekt på gang, forklarer spanjolen, og legger til:

- For meg er det enkelt. Jeg vil være her - jeg er akkurat der jeg ønsker å være. Verre enn det er det ikke.

- Blir i 20 år
Forholdet mellom de to eierne og Benitez har ikke alltid vært av det rosenrøde slaget. I fjor innrømte amerikanerne at de hadde møtt Jürgen Klinsmann med tanke på at tyskeren kunne overta som manager. Men med Liverpool à poeng med Chelsea på tabelltopp er tonen nå en annen.

- Rafa fortsetter å gjøre en fantastisk jobb. Vi er veldig fornøyde med utviklingen laget har og ser fram til å snakke med ham om en forlengelse av kontrakten, lød en erklæring fra duoen.

Og Benitez blir gjerne i Liverpool i en lang periode.

- Her om dagen spøkte jeg med at om de tilbød meg en tjueårskontrakt ville jeg bli svært fornøyd, forteller den suksessrike manageren til liverpoolfc.tv.

Lørdag møter Liverpool West Bromwich hjemme på Anfield Road.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere