*Nettavisen* Sport.

Kontio har full kontroll

OGP 2008 Foto: hesteguiden.com

Superkusken Jorma Kontio er på plass på Visby mandag og han reiser ikke forgjeves.

10.06.13 08:54

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

En ny travuke står foran oss og allerede mandag er det nok å glede seg til. Vi starter med V4 fra Gotland og sommerbanen Visby, før Momarken overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det Drammen som får gleden av å arrangere V65 her hjemme, mens Halmstad byr på jackpotomgang og drøye en million ekstra i sekserpotten når de arrangerer V64 i Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det ble bra treff for våre tips søndag og på Sørlandet ble det fullklaff for to av Håkon Einar Hansens andelslag på Eksperten med godt og vel 50 000 kroner tilbake på begge (andelspris hhv 200 og 1000 kroner på disse) og totalt 120 000 kroner innspilt på Sørlandet og ellers ble det også treff for samtlige andelslag i Bodø og da håper vi i Sportspill på mer suksess denne mandagen.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl 12.20
DD kl. 13.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Jorma Kontio har allerede vunnet 138 løp i 2013 og han er noenlunde fast kusk når sommerbanen Visby på sommertrav på Gotland. Så også denne mandagen og toppkusken Kontio blir som vanlig betrodd gode hester. Han er vår bankerkusk i V4-spillet mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kontio kusker bankeren på Gotland.
1 Final Oak i V4-2 har helt perfekte forutsetninger i denne lunsjomgangen. Fra et perfekt innerspor, og mot helt riktig motstand, skal Final Oak ha en god sjanse til å ro i land dette løpet. Han har innledet karrieren på beste måte to seiere av tre mulige er gode tall. Det eneste nederlaget kom på Solvalla sist, men da møtte han utrolig gode hester for klassen. Thomas Malmqvist’s gode Marquis Ås vant løpet sist på Solvalla. Det er ingen av hans kaliber med i løpet i dag. Final Oak fikk et fint løp i rygg på lederen sist, men hadde ikke mulighet til å true vinneren. Fra det perfekte innersporet skal det være god sjanse for tet, og da skal 3-åringen ha en topp sjanse til å lede løpet rundt om.

Fin vinnersjanse i innledningsløpet?
Jeg likte 7 Oki I Can i seiersløpet sist på Visby. Det skal sies at hun fikk en pang start i fra sitt tillegg, og satt tidlig i tet. Inntrykket var strålende, og hun vant veldig enkelt. 5-års hoppa er veldig rask fra start, og kan fort få en fin posisjon direkte. Amer i Can datteren kan også gjøre en hel del selv i løpene, noe som er en klar fordel. Hun møter lik konkurranse som sist, og klaffer det litt med løpsopplegget skal hun ha en god sjanse på ny!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.