Gå til sidens hovedinnhold

Kontret til uavgjort

Skeid satset på kontringer mot Notodden. Overgangene kom, men ikke scoringene.

Nordre Åsen: På treningsoversikten til Skeid står det fokus på kontringer. Anders Jacobsen presiserte også at det var det laget skulle kjøre på med mot Notodden på Nordre Åsen onsdag kveld.
Vi spilte for å kontre i dag. Og det ble en sjanserik kamp, med mange gode enkeltprestasjoner, sier han. Skeid kom til overganger og spesielt var Abduriahim "Ibba" Laajaab og Mohammed "Moa" Abdelaouve i form offensivt. Første omgang endte 0-0, men med to ganger aleine mot Notoddens keeper var neppe Skeid-gutta helt fornøyd.

Spillende midtstopper

Anders Jacobsen fokuserer imidlertid på det positive. Skeid har flere på skadelista, og i tillegg har influensaen kommet til Nordre Åsen. Skeid hadde for eksempel kun to friske midtbanespillere klare til start mot Notodden. Dermed fikk 17-åringen Morten Slorby debutere på A-laget.
Jeg syns Morten klarte seg bra, mener sjefen. Han trekker imidlertid frem "Ibba", "Moa" og en annen unggutt, Martin Vethe, frem som lagets beste mot Notodden. Vethe er kun førsteårssenior, men spilte de tre siste kampene for Skeid i fjorårets sesong, og har vært med mot både Stabæk og Lillestrøm.
Martin har vist seg som en god spillende midtstopper. Han var en av våre beste i dag, skryter Jacobsen.

Strålende raid

Verken Skeid eller Notodden, som begge er nyopprykkete lag i 1. divisjon, klarte å omsette de mange store sjansene til tellende mål. Begge lag scoret riktignok hvert sitt mål, men det var ikke på de mest opplagte sjansene. For Skeid sin del kom scoringen etter et vanvittig raid av "Moa". Han henter ballen på egen banehalvdel, fosser av gårde, etterlater seg to falne forsvarsspillere på midtstreken, drar seg til dødlinja og serverer ballen til Espen Grina som enkelt breisider ballen i nettaket. Utlikningen kom etter klabb og babb foran Skeid-målet. Ballen ender til slutt hos innbytter Nedzad Sisic som får stå aleine på bakerste å heade i goal.
Hvilke svar har du fått etter denne kampen, til tross for et skadeskutt mannskap?
Jeg er veldig positiv. Det viser at vi har spillere som kan komme inn å gjøre en god jobb i andres fravær. Kampen om plassene har helt klart blitt hardere nå, sier Anders Jacobsen til Østkantavisa.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien