Gå til sidens hovedinnhold

Koren klar for WBA

Robert Koren kan debutere mot Tore André Flo til helga.

Robert Koren var en av Tippeligaens beste spillere forrige sesong. Sloveneren var sentral for Lillestrøm, og da han signaliserte at han ikke ville fortsette hos kanarifuglene, har en rekke klubber vist interesse.

Både Start, Vålerenga og Brann hadde følere ute for å sikre seg Koren, men nå er han tapt for norsk fotball.

Torsdag skrev han under for West Bromwich Albion.

18-måneders kontrakt
Sloveneren har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2008. Hvis alle papirer går i orden kan han debutere mot Leeds og Tore André Flo i FA-cupen kommende helg.

- Koren er en teknisk og sulten spiller som vil vise hva han er god for i engelsk fotball, sier WBA-manager Tony Mowbray.

- Han kan spille over hele midtbanen, og vil sørge for enda større konkurranse i en lagdel som allerede er sterkt besatt. Jeg synes imidlertid at vi trengte noe nytt blod. Koren vil gi oss det, legger han til.

Tøff konkurranse
WBA har allerede en rekke kjente midtbanefjes i stallen. Nigel Quashie har flere år bak seg i Premier League. Det har også Jonathan Greening som er kjent som tidligere Manchester United-spiller. Jason Koumas, landslagsspiller i Wales, er også i klubben.

Andre kjente spillere i WBA er Chris Perry (tidligere Spurs), John Hartson, Kevin Phillips, Ronnie Wallwork (tidligere Man.Utd.) og dansken Martin Albrechtsen. Manchester Uniteds reservekeeper, Tomasz Kuszczak, er også også WBA-keeper - selv om han nå er leid ut til Manchester United.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus