*Nettavisen* Sport.

Kortvarig lykke for Pompey-eier

Foto: SCANPIX

Sulaiman Al Fahim selger Portsmouth.

04.10.09 11:07

Det er ikke mer enn en drøy måned siden Sulaiman Al Fahim overtok som eneeier og formann for gjeldstyngede Portsmouth gjennom en avtale verdt omtrent 60 millioner pund.

Men lykken synes å ha vært kortvarig for Al Fahim. Tidligere denne uken kom nyheten om at klubbens spillere ikke hadde fått lønnen sin. Nå er det klart at Al Fahim selger klubben, til tross for at han insisterer på at han selv klarer å oppfylle avtalen om å skyte inn 50 millioner pund i klubben.

Al Fahim vil selge majoriteten av aksjene i klubben til den saudiarabiske eiendomsmagnaten Ali Al-Faraj, mens han selv vil sitte igjen med en mindre eierandel.

– Jeg tror at avtalen med Al-Faraj vil være i boks i løpet av mandag eller tirsdag. Hans konsortium vil eie en majoritet av aksjene, mens jeg beholder en mindre andel, bekrefter Al Fahim overfor Observer.

– Klubben vil i løpet av et par uker likevel ha tilgang til de 50 millionene jeg har lovet å stille til disposisjon, fortsetter Al Fahim.

Al-Faraj var en del av et konsortium som, med støtte fra klubbens daglige leder Peter Storrie, allerede i sommer forsøkte å kjøpe klubben. Daværende eier, Alexandre Gaydamak, valgte i stedet å selge til Al Fahim.

Nå ser det altså ut til at Al-Faraj får viljen sin likevel.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.