Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Koskinen klar for Sandefjord

Foto: (foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Sandefjord-trener Tor Thodesen avslutter spillerjakten etter å ha sikret seg Sampo Koskinen på høyrebacken.

Finnen er FC Honkas lagkaptein, og ble sent i går kveld enige med vestfoldingene om en toårskontrakt. Ettersom Jan Frode Nornes og danske Martin Jensen allerede er på plass i klubben, kommer Thodesen nå til kutte ned på tellerskrittene til finske spilleragenter.

- Jeg synes det ser bra ut nå, med de tre nye på plass. I Sampo har vi også en direkte utfordrer til Olav Zanetti på høyrebacken, sier han til Nettavisen.

27-åringen er regnet som en av Finlands bedre hjemlige spillere, men når sjelden opp i landslagssammenheng når det mest profilerte utelandsproffene er tilgjengelige. Thodesen er likevel ikke i tvil om at det dreier seg om en solid forsterkning for hans mannskap.

- Han er en pasningssikker back, med offensiv legning. Pasningsfoten er god og han er godt trent, sier han.

Sandefjord ønsker ikke å gå ut med noen overgangssum på den fjerde spilleren de har hentet fra finsk liga (også Adriano Munoz, Tuomas Haapala og Kari Arkivou kom derfra), men opprettholder sin oppsiktsvekkende evne til å holde prisene nede:

- Vi har ennå til gode å betale over én million kroner i overgangssum, og det gjorde vi ikke denne ganger heller. Det er litt spesielt når en ser på summene klubbene vi konkurrerer med betaler, sier han.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!