Kouakou hjem til syk datter

Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Sogndals Raoul Kouakou dro torsdag hjem til Elfenbenskysten, etter at hans nyfødte datter har fått malaria. Det pågår for tiden et voldelig opprør i det afrikanske landet.

27.03.04 10:28

I uken som gikk har Kouakou fått massiv støtte fra hele landet, etter at det ble kjent at Sogndal-ledelsen nektet afrikaneren å dra hjem for å være med på datterens fødsel. Sogndal-forsvareren sliter med en skade, og ledelsen i klubben var redd den medisinske oppfølgingen i hjemlandet ikke ville være tilfredsstillende.

Da meldingen kom om at Kouakous datter hadde blitt syk, reiste imidlertid 24-åringen direkte til Elfenbenskysten, skriver Bergens Tidende.

Samme dag som Kouakou dro hjem, startet et voldelig opprør i landet. Oposisjonen i Elfenbenskysten hevder at nærmere 120 personer er drept i sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i landet. Den urolige situasjonen bekymrer selvsagt Sogndal-ledelsen.

- Jeg er kjent med situasjonen i landet. Jeg håper alt er bra med Raoul, sier sportslig leder i Sogndal, Trond Fylling, til Bergens Tidende.

Sogndal-ledelsen hadde i går ikke snakket med forsvarsspilleren, men regner med at han tar kontakt i løpet av dagen. Kouakou skal etter planen returnere til Sogndal før neste helgs treningskamp mot Bodø/Glimt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag