RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krampa tok VIF-helten Bohinen

Foto: Anders Rikter
Sist oppdatert:
Lars Bohinen ble den store helten da Vålerenga avanserte til 3. runde i UEFA-cupen torsdag. Tross fare for krampe satte han den avgjørende straffen i mål.

- Jeg var redd for å få krampe i ekstraomgangene, men sa til Kjetil (Rekdal) at jeg ville ta en straffe, sa Lars Bohinen til NTB.

Det holdt så vidt. Da han snudde seg for å ta imot hyllesten fra lagkameratene og rundt 150 tilreisende fra Klanen fikk han krampe i begge leggene.

- Jeg fikk æren av å ta den femte straffen. Jeg er glad for at Øyvind Bolthof bommet, slik at jeg kunne avgjøre det hele. Kanskje en passende måte å avslutte karrieren på. Hvem vet? sa Vålerenga-helten til NTB.

-Er det slutt nå?

- Det kan jeg ikke svare på, men det hadde vært en fin måte å avslutte på, sa Bohinen, som mente seieren kan bety 4-6 millioner kroner inn i en slunken Vålerenga-kasse.

Lars Bohinen har spilt for kostpris for klubben denne sesongen, og nå skjøt han inn jackpoten for Oslo-klubben. Vålerenga manglet i utgangspunktet rundt 6 millioner kroner for å sikre seg ny profflisens innen tirsdag 2. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere