Se nederst for LIVE resultater.

HOLMENKOLLEN (Nettavisen): Håvard Klemetsen gikk ut først i kombinertlangrennet i ski-VM onsdag, og han tangerte det beste han noensinne har gjort tidligere som kombinertløper.

Han ble riktignok fragått av Jason Lamy Chappuis og tyskerne Eric Frenzel og Johannes Rydzek. Men han holdt unna for resten.

Dermed ble det 4. plass - en tangering av hans beste plassering tidligere i et verdenscuprenn.

- De sier at medaljer er det eneste som teller, men dette var en seier for meg. Å vinne hopprennet i Holmenkollen har vært en drøm for meg, men jeg visste samtidig at det å gjøre det bra der ville sørge for en vond langrennsopplevelse. Jeg ga alt. Jeg kunne ikke gå ett tidel fortere. Etterpå satt jeg med kramper i fingrene, beina og armene. Jeg så stjerner, sa Håvard Klemetsen til NRK etterpå.

Verdenscupleder Lamy Chappuis tok en klar seier, mens Rydzek spurtslo Frenzel i kampen om sølvet.

Mikko Kokslien ble nummer 11, og Jan Schmid ble nummer 14.

Nettavisen kommer tilbake med mer fra våre reportere i Holmenkollen.

Moan trakk seg
Magnus Moan ga seg etter hopprennet. Etter et hopp på 123.5 meter og 1,26 minutter å ta igjen på teten varslet han umiddelbart at han vurderte å trekke seg.

Årsaken er at sykdommen som har plaget ham den siste tiden, har gjort comeback.

- Sykdommen har kommet litt tilbake, så jeg vurderer å droppe langrennet. Bare det at jeg sier det, gjør meg kvalm. Jeg er ikke den som gir opp, sa Moan til Nettavisen.

Etterpå trakk han seg.

Årsaken er trolig en kombinasjon av sykdommen og at medaljesjansene i onsdagens renn ble vurdert som mindre enn i den siste lagkonkurransen.

Her er komplett resultatliste etter hoppingen.

Lagkonkurransen viktig
Sportssjef Kjetil Strandbråten støttet Moan.

- Lagkonkurransen på fredag er viktig. Vi ser her i dag at vi hopper såpass bra at der har vi muligheten. Det vi må vurdere, er hvor stor sjanse det er for at Magnus kan ta medalje i dag og hvor stor sjanse det er for at han blir dårligere, forklarte Strandbråten overfor Nettavisen umiddelbart etter hopprennet.

9000