*Nettavisen* Sport.

Krangler før cupfinalen

Medkila ser ut til å få lov av NFF til å låne Liungen-keeper Christine Colombo Nilsen i cupfinalen lørdag. Det liker ikke Kolbotn.

06.11.03 14:46

Medkilas keeper Lise Beate Bye skadet seg under en treningskamp i Harstad lørdag. Onsdag fikk førstedivisjonsklubben signaler fra NFF om at de kunne låne Colombo Nilsen som erstatter. Det likte Kolbotn dårlig. Torsdag sendte Kolbotn brev til Norges Fotballforbund der de reagerte på avgjørelsen til NFF. Årsaken er at Colombo Nilsen kom til Liungen fra Arna-Bjørnar tidligere i år. Nå sjekker fotballforbundet regelverket.

- Vi forstår ikke hvordan en spiller som har hatt en overgang tidligere i denne sesongen kan melde overgang til ny klubb igjen nå. Da vi forsøkte å få Malin Simensen spilleklar fra Asker i sommer fikk vi nei fra NFF fordi hun allerede hadde et klubbytte i mars. Derfor ber vi om en redegjørelse fra NFF, sier Tore B. Ramton i Kolbotn til toppserien.com.

Får ikke bruke 15-årig stortalent

Fotballforbundet har også bestemt at Kolbotn ikke får bruke stortalentet Isabell Herlovsen i cupfinalen. Herlovsen er god nok til å spille. Men hun er ikke gammel nok. For regelverket sier at man må være 16 for å være profesjonell fotballspiller.

Cupfinalen for damer ser du på TV 2 lørdag klokken 16.00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.