Gå til sidens hovedinnhold

Krangler fortsatt om Henry

Arsenal og NY Red Bulls fortsatt ikke enige.

Den gamle klubblegenden Thierry Henrys lån til Arsenal er fortsatt ikke helt i boks. Klubbene er ikke enige om nøyaktig når franskmannen skal returnere til USA, og derfor er han fortsatt ikke spilleklar til mandagens FA cupkamp mot Leeds.

Avtalen må være ratifisert av FA innen klokken ett norsk tid fredag for at Henry skal få spille mandagens kamp, skriver Telegraph.

New York Red Bulls ønsker å ha Henry tilbake på treningssamling i Arizona 20. februar, mens Arsenal ønsker å ha franskmannen tilgjengelig til og med hjemmemøte med Tottenham den 26.

Et alternativ er en avtale om lån til 15. februar, med en opsjon på forlengelse.

Arsenal har fortsatt Marouane Chamakh som backup til Robin van Persie, før Chamakh drar til Afrikamesterskapet. Gervinho derimot er ikke tilgjengelig siden han må møte på samlingen til Elfenbenskysten lørdag.

En annen forsterkning manager Arsène Wenger ønsker seg i januar er en forsvarsspiller. Han sier at det ikke er sannsynlig at klubben kjøper noen, men heller at klubben låner en forsvarer.

Arsenal mangler fire backer, med Kieran Gibbs, Andre Santos, Bacary Saga og Carl Jenkinson alle ute, og er blitt tvunget til å bruke midtstoppere på backplass.

Spillere som Wayne Bridge og Taye Taiwo er koblet til klubben, ifølge Sky Sports.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken