RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krangler med Graeme Souness

Craig Bellamys framtid i Newcastle henger i en tynn tråd etter at han er havnet i en offentlig krangel med manager Graeme Souness.

- Jeg forlot treningsfeltet på torsdag for å snakke med manageren og sjefene. Jeg trodde det var avklart. Jeg trente som vanlig på fredag, men ble satt på benken mot Arsenal, forteller Bellamy til BBC.

Misfornøyd
Waliseren er misfornøyd med å spille i andre posisjoner enn han selv føler han passer best i.

- Craig viser misnøyen sin på en fullstendig feil måte, sier Souness.

Newcastle-manageren forklarte Bellamy-vrakingen søndag med at han ønsker å bruke spillere som er forberedt på å spille der de blir satt opp – uansett.

Skuffet
- Jeg er misfornøyd med Craig. Han har skuffet meg, spillerne og fansen. Vi prøver å bygge opp en lagfølelse her, og jeg er bare interessert i å ha spillere som er dedikert til den oppgaven, sa manageren.

Newcastle tapte for øvrig kampen 0-1, etter en scoring av Dennis Bergkamp. Bellamy kom til Newcastle fra Coventry for seks millioner pund i 2001.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere