RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krasjet to ganger

Foto: STRINGER/REUTERS
Sist oppdatert:
Pål Anders Ullevålseter fikk bakkekontakt opptil flere ganger på andre etappe av Dakar-rallyet.

Pål Anders Ullevålseter endte på en skuffende 15. plass på åpningsetappen av Dakar-rallyet i Argentina på lørdag, men var optimistisk med tanke på de neste etappene.

Men søndagen ble en ny nedtur, da motorsykkelføreren endte helt nede på 17. plass - etter å ha krasjet to ganger i løpet av etappen.

- Det gikk ikke som jeg ønsket i dag heller, konstaterer Ullevålseter.

41-åringen fikk en røff kontakt med bakken først da han passerte en glatt bro, og senere da han kjørte rett ut i en sving.

Den siste velten førte til en bensinlekkasje, men nordmannen vil ikke legge skylden for den dårlige etappen på ulykkene.

- Jeg har bare meg selv å gi ansvaret her, mener Ullevålseter, samtidig som han fortsatt mener at de neste dagene vil ende på bedre vis.

- Underlaget vi kjørte på, er ikke det aller beste for min sykkel. Men allerede fra i morgen vil vi få annerledes underlag på store deler av etappen, og det er under slike forhold som jeg tror jeg kan gjøre det bedre, sier Ullevålseter.

I mål var nordmannen 18,19 minutter bak søndagens etappevinner, David Fretigne.

Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere