RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AP Photo/Laura Rauch

Krever 36 mill. av pokervinneren

En kollega av VM-vinner Jamie Gold mener han har krav på halvparten av premiepotten på 72 millioner kroner.

Jamie Gold imponerte stort da han slo knockout på 8722 motspillere under sommerens poker-VM i Las Vegas. Den amerikanske TV-produsenten tok ledelsen flere dager før finalebordet, og ga aldri slipp på den før siste motstander var slått ut.

Alt var fryd og gammen for 36-åringen, men så dukker plutselig en bekjent av ham, TV-kollegaen Crispin Leyser, opp og krever halvparten av premiesummen på 72 millioner kroner. I søksmålet mot Gold hevder Leyser at han hadde en avtale om at de to skulle dele en eventuell gevinst i hovedøvelsen mellom seg.

Den påståtte avtalen mellom de to er litt diffus, men duoen skal ha samarbeidet om å hente inn kjendiser som skulle spille i VM med logoen til et gamblingselskap på klærne. I den forbindelse skal gamblingselskapet ha betalte Golds inngangsbillett til hovedøvelsen til en verdi av 60.000 kroner.

Leyser hevder han sitter på et lydbåndopptak som beviser at de to avtalte å dele beløpet dersom Gold skulle vinne en av premiene.

En dommer i Nevada har frosset halvparten av prispengene på grunn av søksmålet mot Gold. VM-vinneren er for tiden på ferie og har ikke kommentert søksmålet.

Les mer om poker i vårt pokermagasin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere