RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever 600 millioner for supermøte

Foto: Hector Mata / AFP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Lennox Lewis nærmer seg comeback.

48 år gamle Lennox Lewis er klar for å møte en av de ukrainske bokse-brødrene Vitalij og Vladimir Klitsjko.

Ifølge Daily Mail er det bare én hake. Promotørene har tilbudt Lewis 300 millioner kroner. Briten krever det dobbelt – altså rundt 600 millioner kroner for å møte opp i bokseringen igjen.

Vitalij Klitsjko ønsker revansj etter tapet mot Lewis i 2003, men Lewis ønsker aller helst å møte broren Vladimir i det som vil bli tidenes dyreste boksekamp.

- Jeg har sagt hva jeg forlanger. Diskusjoner pågår. Jeg har fortalt at jeg kan være klar i løpet av seks måneder, og jeg er i gang med innledende trening, sier Lewis.

Hver dag er Lennox Lewis på løpetur gjennom Hyde Park i London. George Foreman var 48 år da han gjenvant tungvektstittelen i sin tid.

Pysjamas
Rekorden for utbetaling i boksesporten har Floyd Mayweather. Han fikk ca. 240 mill. kroner i forbindelse med superduellen mot Canelo Alvarez forrige måned. Trolig kan Mayweather sitte igjen med 420 millioner når også TV-pengene inkluderes.

- Jeg har alltid sagt at det vil koste 300 millioner kroner å få meg ut av pysjamasen, men nå må jeg revurdere min verdi. Jeg ga meg som ubestridt mester. Nå vil det koste 600 millioner kroner, sier Lewis til Daily Mail.

Helst Vladimir
Dommerne stoppet kampen i sjette runde da Lewis møtte Vitalij Klitsjko i 2003. Med et voldsomt, blødende kutt fikk ikke Klitsjko fortsette kampen, mens Lewis stolt kunne juble med tittelbeltet.

- Jeg har allerede slått Vitalij. Allers helst vil jeg møte den andre broren, men vi får se hva som skjer, sier Lewis. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere