RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever at Håland slipper straff

Sist oppdatert:
Start tar i dag kontakt med NFF for å be om at Atle Roar Håland slipper suspensjon etter lørdagens røde kort mot Aalesund.

Håland felte Lasse Olsen i en klar scoringsposisjon, og dommer Svein Oddvar Moen dømte straffe og rødt kort til Håland. Den avgjørelsen står han ved, også etter å ha sett episoden på video. Det er imidlertid Start-ledelsen sterkt uenig i. Nå vil de at NFF opphever straffen.

- Videoen viser at Atle Roar ikke felte Lasse Olsen. Atle Roar kom inn foran Lasse, sparket vekk ballen og Lasse sparket i Atle Roar, sier sportslig leder i Start, Trond Are Gjone, til Fædrelandsvennen.

Han krever nå at Håland slipper suspensjon. Dommersjef i NFF, Rune Pedersen, sier at det skal svært mye til om en spiller skal slippe straff etter et direkte rødt kort – hvis dommeren står for det han gjorde.

- Regelverket er tydelig på at det er rødt kort hvis forsvarsspilleren ulovlig avverger en målsjanse. Start kan godt vært uenig i regelverket, men de slipper ikke suspensjon av den grunn, sier Pedersen til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere