RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever forklaring etter Sandstø-slakt

Sist oppdatert:
Etter Arne Sandstøs tøffe utspill i lokalpressen de siste dagene, krever en av klubbens sponsorer en forklaring.

Først sa Sandstø at innsatsen til 6-7 av spillerne var skammelig mot Ham-Kam. Så fortsatte han med å si at klubben godt kunne la Olivier Occean råtne i Skien, fremfor å selge ham.

- Det virker klønete og uheldig, og det kan se ut som om Odd har en jobb med å rydde opp i dette, sier kommunikasjonsdirektør Thorleif Leifsen i Skagerak til Telemarksavisa.

De har bedt om et møte med Odd om uttalelsene.

Overfor Varden sier Sandstø selv at han ikke forstår alt oppstyret.

- Jeg blir overrasket over at folk reagerer på at en spiller får kritikk av oss i avisa. Spillerne får det hver dag av pressen selv, og halve Skien kjefter på meg for at jeg ikke kjefter under kampene.

Og:

- Generelt har spillere her i fjorden vært veldig beskyttet opp gjennom årene, og det er ingen historie for at noen "henges ut". Det er ikke et mål i seg selv å endre det, men når du har forsøkt noe internt 6-7 ganger, tyr man noen ganger til andre metoder, sier Odd-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere