Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever mer av spillerne

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX
Sist oppdatert:
Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen vil bruke de neste dagene til å finne ut av spillernes manglende innsatsvilje.

MOLDE – BODØ/GLIMT 3-1:

AKER STADION (Nettavisen): - Det som skuffer meg mest etter tapet i Molde, er at de viser en langt større vilje på gressmatta enn oss, sier Ingebrigtsen, og varsler samtidig en liten oppvask med sine spillere.

- Dette må vi få rettet på så fort som mulig, ellers så vil vi fortsette å tape fotballkamper. Nå må vi rett hjem å jobbe med defensiv dødball, sier en oppgitt Glimt-trener.

Og etter gårsdagens forestilling mot Molde å dømme, har Ingebrigtsen mye å arbeide med i tiden fram mot neste seriekamp hjemme mot Lyn. Og spesielt på defensiv dødball.

Aldri vært så dårlige
Mounir Harmoud slapp Makhtar Thioune for enkelt til, da sistnevnte stanget inn 1-0 til hjemmelaget. Willis Forko mistet så fullstendig markeringen av Pape Pate Diouf, som ekspederte frisparket til Thomas Holm i mål.

Men verst var likevel Glimts mangel på forsvarsmarkering som ledet til Moldes tredje og siste mål. Mame Biram Diouf kunne helt uforstyrret løpe inn i sekstenmeteren og styre inn 3-0 for Molde. Nærmest Diouf var Glimt-stopper Per Verner Vågan Rønning som ble stående igjen som passiv tilskuer.

- Vi har aldri vært så dårlig på dødball som i dag, buldrer Ingebrigtsen.

- Det blir altfor enkelt å gi bort slike mål. Det skal ikke kunne gå an på dette nivået. Før kampen snakket vi om å være skjerpet på dødballer, sier trønderen.

Ikke imponert
Molde-kaptein Daniel Berg Hestad var ikke særlig imponert over det Bodø/Glimt hadde å by på.

- De ga oss store rom som vi kunne utnytte, sier Berg Hestad, som med tabelledelse vil gå inn i en langt hyggeligere uke enn Bodø/Glimt-spillerne.

- Det er god harmoni i troppen. Det er flere spillere som har tatt et steg videre fra forrige sesong. Og det er mange sultne spillere, advarer Magne Hoset.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!