RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever svar av Montgomery

Foto: SCANPIX/EPA PHOTO EFE/PACO TORRENTE
Sist oppdatert:
Friidrettsstjernen Tim Montgomery har fått frist på seg til mandag å svare på dopinganklagene fra det amerikanske antidopingbyrået (USADA).

Montgomery, verdensrekordholder på 100 meter og partneren til OL-mester Marion Jones, ble offisielt tiltalt av USADA onsdag.

En kilde med tilgang til USADA-dokumenter sier at byrået har bedt ham delta på en høring mandag. En av Montgomerys advokater sier imidlertid at han må svare for seg innen mandag.

Sammen med Michelle Collins, Alvin Harrison og Chryste Gaines, alle medaljevinnere i VM eller OL, mottok Montgomery brev fra USADA denne uken om at de er tiltalt for brudd på dopingreglementet. Det kan medføre utestengelse på livstid.

Montgomerys advokater har ikke indikert hvordan de vil svare på anklagene, men en av dem, Howard Jacobs, sa torsdag at USADA-brevet til Montgomery " ikke påstår at han tok noen forbudte medikamenter".

- Måten USADA fordømmer ham på, med så spinkle bevis, bekrefter våre verste mistanker – at byrået tyr til McCarthy-metoder for å ødelegge Tims omdømme, sa Jacobs.
(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere