*Nettavisen* Sport.

Krever svar fra Hareide

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

RBK-trener Knut Tørum krever svar fra landslagsledelsen etter at Steffen Iversen spilte landskamp til tross for at han var skadet.

12.02.07 10:33

LA MANGA (Nettavisen): Steffen Iversen pådro seg en skade i en nerve i leggen på trening før onsdagens landskamp mot Kroatia. Det var ventet at 30-åringen skulle stå over matchen. Likevel spilte han de siste 25 minuttene i 1-2-tapet.

Etter kampen forverret skaden seg, noe som har ført til at spissen har måttet trene alternativt sammen med ankelskadde Daniel Braaten de første dagene av Rosenborgs treningsopphold på La Manga.

Du kan se alle kampene i La Manga-cup LIVE her.

Nå krever RBK-trener Knut Tørum svar fra landslagsledelsen.

- Han var skadet da han reiste med landslaget til Kroatia. Vi kommer derfor til å kontakte landslaget for å høre hvorfor de lot ham spille kampen. Jeg vil ikke gjøre meg opp en mening om det var dumt at han spilte før vi har fått landslagsledelsens vurdering, sier Tørum til Nettavisen.

Ifølge Rosenborgs fysiske trener Siri Marte Hollekim er både Iversen og Braaten uaktuelle til Rosenborgs kamp mot Brann i La Manga Cup onsdag. Tørum har derimot et lite håp om å se Iversen i aksjon.

- Han mener selv at han kan være med på trening mandag, sier Tørum.

Aleksander Tettey har trent lett de første dagene på La Manga, men er snart tilbake for fullt etter sykdom.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.