RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kriminelt dårlig utgangspunkt for Larvik

Sist oppdatert:
Larviks sjanser for å bli det første norske laget i en Champions League-finale, er svært små etter at Krim Ljubljana vant første kamp 33-30 lørdag kveld.

LARVIK - KRIM 30-33: Forrige sesong ble Larvik stoppet av Krim i kvartfinalen av Champions League. Da gikk slovenerne helt til topps i turneringen. Også denne sesongen tyder det meste på at Krim kommer til finalen etter tremålsseieren over Larvik på bortebane.

Larvik brente i løpet av hele kampen åtte straffekast, men Cecilie Leganger i Krim-målet tror sitt lag ennå ikke er finaleklar til tross for det glimrende utgangspunktet.

- Vi møter en god motstander, som gir oss knalltøff motstand. Selvsagt er ikke ingenting avgjort ennå, sier den norske Krim-spilleren til TV 2-sporten like etter kampen.

Optimister
Larviks Katja Nyberg gir ikke opp håpet om finaleplass i Champions League, men vet det blir vanskelig.

- Selvsagt blir det vanskelig, men vi må ha tro på seier i returkampen, ellers går det aldri, sier hun til TV 2-sporten.

Også assistenttrener Karl-Erik Bøhn tror fremdeles på avansement.

- Vi har fremdeles sjansen. Vi scorer 30 mål mot dem og bommer på åtte straffekast totalt i kampen, dette må vi bygge videre på, sier Bøen til TV 2-sporten.

Han har ingen god forklaring på hvorfor Larvik-jentene misbrukte hele åtte straffekast i kampen. Skal en sensasjon være et faktum i returkampen, bør Larvik terpe straffer til det kjedsommelige i dagene som kommer.

- Nei, det har jeg ingen god forklaring på. Det eneste jeg kan komme på, er at det skyldes dårlig skyting, rett og slett.

Resultater:

Champions League håndball kvinner lørdag, semifinale 1. kamp:

Larvik - Krim Ljubljana (Slovenia) 30-33.

Returkampen spilles lørdag 24. april.

Spilles søndag: Dunaferr (Ungarn) - Slagelse (Danmark).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere