ODENSE - FC NORDSJÆLLAND 2-3:

Anders Due skjøt FC Nordsjælland videre i den danske cupen 10 minutter før slutt torsdag, da Odense med Atle Roar Håland, Epsen Ruud og Alexander Lund Hansen i stallen ble slått 3-2.

Dermed befinner de norske gutta seg i en aldri så liten krise for tiden. Laget har den siste tiden tapt terreng i Superligaen, og nå er det altså også slått hodestups ut av den danske cupen.

Heller ikke i Europaligaen har det gått spesielt bra for Håland, Ruud, og Hansens klubb i høst. Laget står med null poeng i gruppe H etter at tre kamper er unnagjort. Danskene er i samme gruppe som Stuttgart, sveitsiske Young Boys og spanske Getafe.

Det var også gjestene fra Nordsjælland som åpnet best og tok fortjent ledelsen ved Andreas Granskov. Senere i første omgang la Rawez Lawan på til 2-0 for bortelaget, som sto seg til pause.

Rett etter hvilen svarte OB ved Kaliou Traore, og jakten på en utligning ga resultater da Hans Henrik Andreassen satte inn 2-2.

Ti minutter før full tid kontret imidlertid Nordsjælland og Andreas Granskov var sikkerheten selv da han satte inn vinnermålet.

Både Hansen, Ruud og Håland startet kampen for Odense.

Odense er nummer seks i Superligaen med 17 poeng fra 13 kamper. FC København topper suverent med 35 poeng til nå.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED