*Nettavisen* Sport.

Krisemøte i dag

- Jeg skal bestemme meg i løpet av natta om jeg skal fortsette som trener, sa RBK-trener Per Joar Hansen etter sjokktapet mot Hønefoss.

01.07.05 07:50

ROSENBORG - HØNEFOSS 1-2: Han gjorde ikke det minste forsøk på å bortforklare at det er krisestemning i RBK. Faktisk gikk han så langt som å karakterisere oppgjøret mot Hønefoss som et totalhavari.

- Det er direkte flaut. Innsats og glød er total mangelvare. Ingen er villige til å yte litt for å vinne kampen. Faktum er at semiproffene fra Hønefoss spilte bedre enn oss og vant fortjent, sa en midt sagt forbannet Rosenborg-trener, som sannsynligvis må ut på jobbmarkedet i løpet av uka.

Det er allerede annonsert et krisemøte på Lerkendal fredag formiddag. Man behøver ikke være spesielt klarsynt for å skjønne at første punkt på agendaen er om Hansen fortsatt skal trene laget. Videre vil nok både klubbledelsen for øvrig og spillernes rolle bli grundig diskutert.

Gir spillerne skylda
- Jeg har selvfølgelig stått opp og tatt ansvaret for at vi ikke har klart å prestere denne våren. Men i kveld har jeg mest lyst til å skyve ansvaret over på spillerne. Jeg er direkte frustrert over at folk som får godt betalt for å drive med hobbyen sin, ikke er villige til å yte mer enn dette mannskapet. Det kan jeg ikke finne meg i, sa Hansen, som gikk en runde med seg selv før han svarte på spørsmålet om han nå kaster inn håndkleet og takker for seg i RBK.

- Jeg vil ikke svare på det nå. Må bruke kvelden og natta til å tenke over hva jeg skal gjøre. Men sånn som situasjonen er nå, kan jeg ikke fortsette som trener, slo han fast.

Tøffe tak
Også Rune Bratseth annonserer tøffe tak på Lerkendal fredag. Han vil ikke utdype hva som kommer til å skje, men antyder at både ledelsen og spillergruppa vil bli vurdert nøye.

- Jeg finner ikke ord for måten vi tapte denne kampen på. Spillerne ruslet giddesløse rundt på matta og gjorde jobben enkel for Hønefoss. Det er nesten uvirkelig, sa RBK-direktøren, som både er overrasket og skuffet over holdningen til spillerne.

- De er overhodet ikke villige til å stå på for klubben. Det er svært alvorlig og må få konsekvenser, sa han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.