*Nettavisen* Sport.

Krisemøte i Tottenham: Hevder spillerne frykter at Pochettino skal gi seg

 

KRISEMØTE: Mauricio Pochettino skal ha samlet spillerne for en alvorsprat etter tapet for Bayern München. Foto: Daniel Leal-olivas (AFP / NTB scanpix)

Avis skriver at Tottenham-managerens humør bekymrer spillerne.

03.10.19 09:20

Tottenham spilte Champions League-finale så sent som i juni, men ting snur fort i fotballen. Starten på den inneværende sesongen har vært tøff for klubben.

Det hele toppet seg denne uken da tyske Bayern München vant solide 7-2 borte mot londonklubben. En ydmykelse for historiebøkene på nye White Hart Lane.

Heller ikke i Premier League har Tottenham fått en drømmestart. Klubben ligger som nummer seks etter sju kamper og er allerede 10 poeng bak lederlaget Liverpool.

- Bekymret for Pochettino

Torsdag skriver Daily Mail at spillerne i Tottenham nå frykter at suksessmanager Mauricio Pochettino skal komme til å gi seg på grunn av de svake resultatene.

Ifølge kilder avisen har snakket med skal argentineren ha isolert seg mer og mer den siste tiden og det får spillerne til tro at han vurderer å trekke seg fra jobben.

Pochettino skal ifølge The Mirror ha samlet spillerne til et krisemøte på treningsfeltet dagen etter det forsmedelige nederlaget mot Bayern München.

Etter tapet påpekte Pochettino at det var viktigere enn noensinne at spillerne og «klubben» sto sammen, men humøret hans skal ha skapt tvil internt.

Og selv om manageren skal ha et godt forhold til de fleste spillerne i klubben skal han den siste tiden ha blitt mindre synlig på treningene. Daily Mail skriver at Pochettino den siste tiden blant annet har sittet innendørs og fulgt med på treningene.

- 358 millioner

Videre hevder avisen at det innad i spillergruppen har blitt stilt spørsmål rundt managerens taktiske disponeringer denne sesongen og måten han har behandlet enkelte spillere. Christian Eriksen, Jan Vertonghen og Dele Alli har alle blitt vraket fra førsteelleveren ved ulike anledninger.

Daily Mail-spaltist Martin Samuel trekker i en kommentar torsdag også fram hvordan Pochettino har framstått på en helt annen måte denne sesongen.

Han sammenligner argentinerens adferd med den José Mourinho hadde mot slutten av sin tid som manager i Manchester United.

- Alt virker å irritere ham, skriver spaltisten.

- Han snakker og ser ut som en mann som trenger ferie. Han trenger å rense hodet og han trenger tid borte fra klubben. I et annet yrke ville han nok fått tilbud om permisjon, men i fotballen eksisterer ikke slik, skriver han videre.

Samuel påpeker videre at det kan være på tide med en ny stemme i Tottenham-garderoben, og at det ikke ville komme som en overraskelse om Pochettino i den nærmeste framtid velger å trekke seg fra jobben i londonklubben.

Tottenham på sin side kommer trolig ikke til å sparke argentineren, skriver både Daily Mail og The Mirror. Pochettino har en solid kontrakt med klubben og det ville koste rundt 32 millioner pund å sparke ham på nåværende tidspunkt.

Det tilsvarer rundt 358 millioner norske kroner. Manageren har imidlertid blitt koblet med blant andre Manchester United i lengre tid, og skulle en annen klubb komme på banen for Pochettinos tjenester, kan det være villighet til å forhandle.

Real Madrid er en annen klubb argentineren har blitt koblet med.

Neste mulighet for å slå tilbake er Premier League-møtet med Brighton lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag