RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krisemøte etter voldtektsanklagen

Sist oppdatert:
En klubb i Premier League holdt mandag krisemøte etter at en 17 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt av flere spillere på et hotellrom i London i helgen.

Ifølge engelske aviser i dag skal styreformannen i klubben ha møtt opp på treningen mandag. Etter treningen ble spillerne samlet til et krisemøte.

Ble med frivillig
Det var The Sun som mandag skrev at en 17 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt av flere spillere fra en Premier League-klubb i helgen.

Ifølge avisen skal kvinnen ha møtt en spiller i en bar, og deretter frivillig ha blitt med ham opp på hotellrommet i Grosvenor House i Park Lane i London sentrum.

Ulike versjoner
Sju spillere fra en annen Premier League-klubb skal deretter ha blitt med inn på hotellrommet og deltatt i en gjengvoldtekt av 17-åringen.

Daily Mirror skriver derimot at bare en av spillerne hadde sex med kvinnen, mens de andre så på.

17-åringen skal ha navngitt minst to av spillerne som var på hotellrommet, men mye tyder på at politiet vet hvilke rom alle de andre spillerne bodde på.

Smal sak
Allerede dagen etter den angivelige voldtekten sørget nemlig politiet – i samarbeid med hotelledelsen - for at spillernes elektroniske romnøkler ikke virket, slik at de måtte oppsøke resepsjonen for å få nye. Dermed var det en smal sak for politiet å notere navnene på spillerne som bodde på de ulike rommene.

Politiet har satt i gang en omfattende etterforskning, og i hele går finkjemmet teknikere hotellet etter bevismateriale. Ifølge The Sun skal politiet også ha beslaglagt videotaper fra hotellets overvåkningskameraer.

Ingen siktet
Den 17 år gamle kvinnen anmeldte forholdet søndag, men foreløpig er ingen av spillerne siktet i saken. Engelske tabloidaviser, som vanligvis ikke nøler med å navngi spillere som havner i klammeri med politiet, har derfor av personvernhensyn valgt ikke å identifisere noen av spillerne.

En eventuell siktelse i saken vil trolig først komme i slutten av uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere